-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 661.3 קק״ל 2645.3 קק״לפחמימות 113.2 גרם 452.8 גרםשומן 19.0 גרם 75.9 גרםנתרן 881.9 מ״ג 3527.6 מ״גחלבון 22.4 גרם 89.8 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 42.3 גרםשומן רווי 9.2 גרם 37.0 גרםכולסטרול 107.2 מ״ג 428.9 מ״גסידן 150.0 מ״ג 600.1 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.6 מ״גאשלגן 525.6 מ״ג 2102.5 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 16.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות661
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 661.3 קק״ל 2645.3 קק״לפחמימות 113.2 גרם 452.8 גרםשומן 19.0 גרם 75.9 גרםנתרן 881.9 מ״ג 3527.6 מ״גחלבון 22.4 גרם 89.8 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 42.3 גרםשומן רווי 9.2 גרם 37.0 גרםכולסטרול 107.2 מ״ג 428.9 מ״גסידן 150.0 מ״ג 600.1 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.6 מ״גאשלגן 525.6 מ״ג 2102.5 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 16.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 661 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי
-
1/4 כוס גרעיני חמנייה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות ומשמנים את התבנית בתרסיס השמן.
- ממיסים את החמאה.
- מערבבים את הקמחים, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה. מוסיפים את הרוויון, החמאה המומסת והביצה ולשים רק עד לקבלת בצק אחיד (נזהרים לא ללוש יותר מדי).
- מניחים את הבצק בתבנית, חורצים איקס, מברישים את כיפת הבצק במעט מים ומפזרים את הגרעינים.
- אופים 10 דקות. מנמיכים את חום התנור ל-200 מעלות, ואופים עוד 30-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות ומשמנים את התבנית בתרסיס השמן.
- ממיסים את החמאה.
- מערבבים את הקמחים, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה. מוסיפים את הרוויון, החמאה המומסת והביצה ולשים רק עד לקבלת בצק אחיד (נזהרים לא ללוש יותר מדי).
- מניחים את הבצק בתבנית, חורצים איקס, מברישים את כיפת הבצק במעט מים ומפזרים את הגרעינים.
- אופים 10 דקות. מנמיכים את חום התנור ל-200 מעלות, ואופים עוד 30-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן