לחמניות באן עם פילה בקר ברוטב סויה ואבוקדו

השף שגב משה מלמד להכין לחמניות באן עם פילה בקר ברוטב סויה ואבוקדו - מנה סופר פשוטה וזריזה להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לטבעות דקות. חותכים את חצאי האבוקדו לפרוסות תוך שמירה על הצורה שלהם.
  2. מתבלים את נתחי הפילה בשמן זית, מלח ופלפל וצולים על מחבת לוהטת.
  3. מורחים מעט רוטב צ’ילי בתוך כל לחמנייה ומניחים עלה חסה גדול. מניחים מעל את חצאי האבוקדו, טבעות הבצל, כוסברה ונענע. מתבלים ברוטב סויה.
  4. מוציאים את הבשר מהמחבת לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות.
  5. מניחים בנדיבות בתוך הלחמניות ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 701.1 קק״ל 2103.3 קק״ל
פחמימות 59.3 גרם 178.0 גרם
שומן 44.0 גרם 132.0 גרם
נתרן 1435.3 מ״ג 4305.8 מ״ג
חלבון 28.2 גרם 84.6 גרם
סיבים תזונתיים 9.9 גרם 29.6 גרם
שומן רווי 8.6 גרם 25.7 גרם
כולסטרול 45.0 מ״ג 135.0 מ״ג
סידן 58.9 מ״ג 176.8 מ״ג
ברזל 4.9 מ״ג 14.6 מ״ג
אשלגן 1364.1 מ״ג 4092.2 מ״ג
אבץ 9.7 מ״ג 29.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody