לחמניות בירה ללא שמרים של קרין גורן

כשאין זמן להתעסק עם בצק שמרים, מכינים לחמניות בירה אווריריות מקמח תופח של קרין גורן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן. ממיסים את החמאה.
  2. בקערה מערבבים את הסוכר, המלח ואת שני סוגי הקמחים.
  3. מוסיפים את הבירה ומערבבים לבצק רטוב.
  4. יוצרים לחמניות קטנות ומסדרים על גבי התבנית.
  5. יוצקים כפית חמאה על כל לחמנייה. אם רוצים, מקשטים מלמעלה.
  6. מנמיכים את התנור ל-180 מעלות ואופים את הלחמניות 30-25 דקות, או עד להזהבה.

הערות

  • אם רוצים לשדרג את הלחמניות, אפשר להוסיף לבצק עשבי תיבול קצוצים, או לפזר מעליהן לפני האפייה אגוזים, שומשום או תוספת אחרת

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 179.4 קק״ל 1794.4 קק״ל
פחמימות 29.9 גרם 298.7 גרם
שומן 4.5 גרם 44.5 גרם
נתרן 629.5 מ״ג 6294.8 מ״ג
חלבון 3.5 גרם 35.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.8 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 26.3 גרם
כולסטרול 10.8 מ״ג 107.5 מ״ג
סידן 8.9 מ״ג 89.5 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
אשלגן 65.1 מ״ג 650.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody