לחמניות במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו

ארוחה שלמה בלחמניית המבורגר – לחמניות במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו משגע, בתוספת בצל סגול ופלפל חלפיניו. והטריק? משתמשים ברוטב ברביקיו מוכן וחוסכים זמן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

הסמכת הרוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את העוף: קוצצים דק את הבצל וכותשים את שיני השום.
  2. שמים את כל המרכיבים לבישול העוף והעוף בסיר, מעלים לרתיחה על להבה גבוהה, מכסים במכסה ומעבירים לבישול על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שהעוף מבושל לחלוטין ורך.
  3. מוציאים את העוף מהרוטב שבו התבשל, שמים בקערה ובעזרת שני מזלגות מפרקים אותו לרצועות קטנות ודקות. שומרים בצד.
  4. בינתיים, מחזירים את הרוטב לאש ומעלים לרתיחה. מערבבים בקערה קטנה את הקורנפלור עם המים עד שאין גושים, מוסיפים לרוטב וטורפים נמרצות בעזרת מטרפה עד שהרוטב מסמיך.
  5. מחזירים את העוף המפורק לרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מכינים את המצרכים להגשה: פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות. אפשר לצלות את לחמניות ההמבורגר על מחבת פסים לקבלת סימני חריכה.
  7. מרכיבים את המנה: בכל לחמניית המבורגר שמים 3-4 כפות תבשיל עוף מפורק. מניחים מעל פרוסות בצל סגול, 2-3 פלפלוני חלפיניו או פרוסות מלפפון חמוץ ומגישים.

צילום: נמרוד סונדרס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 556.0 קק״ל 2223.8 קק״ל
פחמימות 75.0 גרם 300.0 גרם
שומן 9.4 גרם 37.8 גרם
נתרן 2368.4 מ״ג 9473.4 מ״ג
חלבון 45.8 גרם 183.1 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 52.4 מ״ג 209.5 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
אשלגן 451.9 מ״ג 1807.4 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody