לחמניות בריוש עם שוקולד

שרית נובק מקלה על החזרה לשגרה ושולחת את הילדים לבית הספר עם לחמניות בריוש עם שוקולד. לחמניות אווריריות ומתקתקות, מנוקדות בשוקולד
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

אפטר חגים שמח!

פתאום השנה משהו בי התהפך. קיבלתי את החגים באהבה ובזרועות פתוחות.
את החגים ובעיקר את החופש הארוך שהגיע איתם.
ניצלתי אותו למנוחה, לחשבון נפש, לזרוע פרויקטים חדשים לשנה החדשה, ולזמן איכות עם המשפחה.

אבל אין כמו לחזור לשגרה.

להקלה על החזרה לשגרה, שלחתי אותם בבוקר הראשון לבית הספר עם לחמניות בריוש מנוקדות בשוקולד, אחת לכל אחד, ועוד 3 בשבילי. לנחיתה רכה…

מצרכים

לחמניות

ציפוי

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה קמח ושמרים. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.
  2. עושים גומה במרכז הקערה ומוסיפים לתוכה ביצה, חלב וחמאה.
  3. לשים לבצק במשך 10 דקות, עד שמקבלים בצק חלק ורך.
  4. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים קלות.
  5. מכסים את הקערה וממתינים לתפיחה עד להכפלת הנפח, כשעה בטמפרטורת החדר, או 8 שעות במקרר.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מוציאים את הבצק מהקערה, יוצרים ממנו כדורים (כ-65 גרם לכדור).
  8. מברישים בחלמון טרוף ומפזרים מלמעלה מעט סוכר גבישי.
  9. מניחים לתפיחה נוספת כ-20 דקות, מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהבריושים משחימים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 177.5 קק״ל 3550.4 קק״ל
פחמימות 30.4 גרם 608.3 גרם
שומן 5.4 גרם 107.5 גרם
נתרן 161.4 מ״ג 3228.7 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 68.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 59.0 גרם
כולסטרול 30.4 מ״ג 607.6 מ״ג
סידן 9.7 מ״ג 193.9 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 17.7 מ״ג
אשלגן 109.5 מ״ג 2190.5 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    מושלם!

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody