לחמניות בשר בטריאקי

מתכון מנצח של לחמניות בשר בתיבול רוטב טריאקי - בצק רך במילוי בשר טחון מתקתק, ארוחה שלמה במאפה אחד טעים בצורת לב
מתכון מנצח של לחמניות בשר בתיבול רוטב טריאקי - בצק רך במילוי בשר טחון מתקתק, ארוחה שלמה במאפה אחד טעים בצורת לב
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.7 קק״ל 8382.9 קק״ל
    פחמימות 47.6 גרם 856.1 גרם
    סוכר 4.1 גרם 74.5 גרם
    שומן 20.6 גרם 370.8 גרם
    נתרן 1176.7 מ״ג 21179.8 מ״ג
    חלבון 22.8 גרם 410.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 80.8 גרם
    כולסטרול 97.4 מ״ג 1754.0 מ״ג
    סידן 35.7 מ״ג 643.5 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 55.2 מ״ג
    אשלגן 308.3 מ״ג 5548.7 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 79.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.7 קק״ל 8382.9 קק״ל
    פחמימות 47.6 גרם 856.1 גרם
    סוכר 4.1 גרם 74.5 גרם
    שומן 20.6 גרם 370.8 גרם
    נתרן 1176.7 מ״ג 21179.8 מ״ג
    חלבון 22.8 גרם 410.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 80.8 גרם
    כולסטרול 97.4 מ״ג 1754.0 מ״ג
    סידן 35.7 מ״ג 643.5 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 55.2 מ״ג
    אשלגן 308.3 מ״ג 5548.7 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 79.6 מ״ג
    סגור

מי לא אוהב לחמניות בשר במילוי בשר טחון מתובל נהדר? קבלו את הגרסה המשודרגת שלי של לחמניות בשר עם רוטב טריאקי ומלא בצל ירוק – ביס סופר מיוחד ומפתיע בשדרוג הטעמים שלו והכי חשוב מפנק.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
תומר אומנסקי
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

בשר

הרכבה וציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את כל חומרי הבצק כרבע שעה.
  2. מעבירים לקערה משומנת, מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כשעה עד שעה וחצי). לא לחשוש מהעובדה שהבצק רך מאוד ומעט דביק, משמנים היטב את הידיים, מגבשים אותו לכדור ומעבירים להתפחה.
  3. מכינים את הבשר: בינתיים במחבת גדולה וחמה מאוד מחממים את השמן ומטגנים את הבשר הטחון עד להזהבה ואידוי כל הנוזלים.
  4. מוסיפים פנימה את הטריאקי והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים עד לצמצום הרוטב.
  5. מקררים היטב את מלית הבשר.
  6. מחלקים את בצק השמרים לחתיכות במשקל 100 גרם.
  7. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לצורת מלבן ומניחים בקצה שלו שורה מכובדת של בשר טחון.
  8. מגלגלים לרולדה ארוכה ודקה. מגלגלים מצד ימין למרכז ומצד שמאל למרכז כך שנקבל צורה של “אוזני פיל”.
  9. מסדרים את הלחמניות על מגש תנור עם נייר אפייה ומתפיחים בשנית עד להכפלת הנפח (כחצי שעה).
  10. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  11. מבשרים את הבצק בביצה ומפזרים שומשום.
  12. אופים כ20-25 דקות בתנור. בתיאבון.
לחמניות בשר בטריאקי
לחמניות בשר בטריאקי. צילום: תומר אומנסקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות