קרין גורן אופה לחמניות גבינה שילדים אוהבים

קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת.
  3. מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
  4. ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (אפשר לשמור עד יום-יומיים).
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים מיד.

מתכון ללחמניות שוקולד שילדים אוהבים

מתכון בית לזית מקמח כוסמין

מתכון לחמניות שמרים במילוי דלעת של יונית צוקרמן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 279.6 קק״ל 3354.8 קק״ל
פחמימות 34.7 גרם 416.0 גרם
שומן 13.0 גרם 156.4 גרם
נתרן 915.3 מ״ג 10983.9 מ״ג
חלבון 11.7 גרם 140.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 7.5 גרם 89.5 גרם
כולסטרול 98.6 מ״ג 1183.5 מ״ג
סידן 139.6 מ״ג 1674.9 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 9.2 מ״ג
אשלגן 96.5 מ״ג 1158.2 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 12.6 מ״ג

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    אביחי שמילה

    אפשר להכין כמות ולשמור במקפיא?

      Avatar
      Foody Foody

      שלום רב, ניתן להכין כמות מהבצק ולשמור במקרר עד יומיים. לא מומלץ להקפיא משום שבהפשרה המרקם ייהרס.

    Avatar
    Anat Alontirosh

    לא הבנתי. צריך לחכות יום-יומיים או שניתן לחכות עד יומיים?

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן לשמור במקרר עד יום-יומיים, אך אין צורך לחכות 🙂

    Avatar
    Lia

    These sound fabulous. Could i make them with out the kashkival, as i cant get it here? Or maybe substitute it with feta cheese? Thanks

      Avatar
      Foody Foody

      לגמרי אפשר להחליף בגבינה אחרת – פרמזן, צהובה, מוצרלה וכדומה וגם גבינת פטה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody