לחמניות גבינה

קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת.
  3. מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
  4. ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 279.6 קק״ל 3354.8 קק״ל
פחמימות 34.7 גרם 416.0 גרם
שומן 13.0 גרם 156.4 גרם
נתרן 915.3 מ״ג 10983.9 מ״ג
חלבון 11.7 גרם 140.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 7.5 גרם 89.5 גרם
כולסטרול 98.6 מ״ג 1183.5 מ״ג
סידן 139.6 מ״ג 1674.9 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 9.2 מ״ג
אשלגן 96.5 מ״ג 1158.2 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 12.6 מ״ג

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody