לחמניות שמרים במילוי דלעת

לחמניות שמרים במילוי דלעת, תפוחות וזהובות, פשוטות להכנה, במילוי מפתיע וקצת מתקתק של פירה דלעת וקישואים. והבונוס? הן פרווה ומתאימות גם לאירוח בשרי
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

מילוי

אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את הדלעת והקישוא לקוביות. קוצצים את הבצל.
  3. מכינים את הבצק: מניחים את כל רכיבי הבצק, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במשך 9 דקות. אחרי 5 דקות מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש.
  4. משמנים קערה בתרסיס השמן, מעבירים את הבצק, מניילנים ומתפיחים במקום חמים כשעתיים, או עד להכפלת הנפח.
  5. מכינים את המילוי: מבשלים את הדלעת והקישוא בסיר עם מים עד לריכוך. מסננים ומועכים לפירה. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבצל לדלעת המעוכה, מתבלים ומערבבים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. מחלקים את הבצק ל-15 חתיכות. משמנים את השיש בתרסיס השמן ומרדדים כל כדור לעיגול קטן. שמים מילוי בנדיבות, סוגרים כמו שק ומניחים על התבנית עם הסגירה כלפי מטה.
  7. מתפיחים עם המילוי כ-30 דקות. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  8. אופים כ-25 דקות, או עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 134.4 קק״ל 2016.7 קק״ל
פחמימות 10.9 גרם 163.9 גרם
שומן 10.3 גרם 153.9 גרם
נתרן 314.3 מ״ג 4714.2 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 15.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.1 גרם
שומן רווי 1.4 גרם 21.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 19.9 מ״ג 297.8 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 11.6 מ״ג
אשלגן 278.7 מ״ג 4180.9 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody