לחמניות פסטו

קבלו מתכון נפלא של לחמניות פסטו שמכינים בצורת מאפה שבלולים מבצק שמרים אוורירי, ואז מפרידים בקלות ללחמניות אישיות רכות וטעימות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בצק

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
  2. משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
  4. מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
  5. מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
  6. מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  7. מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה, כ-30 דקות. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 24 מנות
קלוריות 5.6 קק״ל 133.8 קק״ל
פחמימות 1.5 גרם 36.1 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 452.3 מ״ג 10854.0 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.1 מ״ג 2.6 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 1.0 מ״ג 22.9 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      כ-30 דקות, אך מומלץ לבדוק שהמאפה אכן מוכן לפני שמוציאים מהתנור היות שכל תנור הוא קצת אחר

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody