משק ויילר רקע

לחמנייה עמוסת קציצות ברוטב אדום – והיא אפילו טבעונית!

קבלו להיט אמיתי, בגרסתו הטבעונית: קציצות ברוטב אדום לוהט בלחמנייה מפנקת. מה צריך יותר מזה? קבלו מתכון לכריך טעים, ומלא בחלבון ומשביע ברמות
קבלו להיט אמיתי, בגרסתו הטבעונית: קציצות ברוטב אדום לוהט בלחמנייה מפנקת. מה צריך יותר מזה? קבלו מתכון לכריך טעים, ומלא בחלבון ומשביע ברמות
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.4 קק״ל 1413.4 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.3 גרם
    שומן 14.4 גרם 57.8 גרם
    נתרן 954.5 מ״ג 3818.1 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 39.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 74.9 מ״ג 299.8 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 510.9 מ״ג 2043.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.4 קק״ל 1413.4 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.3 גרם
    שומן 14.4 גרם 57.8 גרם
    נתרן 954.5 מ״ג 3818.1 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 39.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 74.9 מ״ג 299.8 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 510.9 מ״ג 2043.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור

קציצות ברוטב אדום, אין יותר קלאסי מזה. במתכון הזה נשלב קציצות טופו עם בטטה וגזר, שמתבשלות ברוטב אדום ומוגשות עם פלפלים קלויים, טחינה ועלים! נשמע לכם מושלם? תוסיפו לזה לחמנייה מפנקת וטרייה שהופכת את המנה הזו למדהימה ומנחמת. אפשר לבשל ברוטב כל קציצה שאוהבים ולאלתר על המתכון הבסיסי את הכריך המושלם עבורכם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
אולגה טוכשר
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פלפל מטוגן

רוטב אדום

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפלפלים לרוטב: מטגנים את הפלפלים בשלמותם בשמן החם עד שהם מתחילים להיחרך.
  2. מעבירים לשקית אטומה ל-5 דקות, מקלפים ושומרים בצד להגשה.
  3. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב 5-6 דקות להזהבה.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מתבלים, מערבבים ומביאים את הרוטב לרתיחה.
  5. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל 2-3 דקות נוספות. מכבים את האש.
  6. מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים10 דקות כדי שהן יתחממו ויספגו את הטעמים. אחרי 5 דקות ראשונות אפשר להפוך בעדינות את הקציצות לצד השני.
  7. מרכיבים את הכריך: מורחים בחלק התחתון של הלחמנייה טחינה. מסדרים בשורה כמה קציצות ברוטב האדום, מניחים מעל פלפל מטוגן ועלים ירוקים.
  8. סוגרים את הכריך.

    קציצות בבגט. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל
    יאמי! קציצות בלחמנייה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמנייה עמוסת קציצות ברוטב אדום – והיא אפילו טבעונית!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות