ליאור שרף מציג: בראוניז פרווה יותר טעימים מגרסתם החלבית

בראוניז פרווה נהדרים שאפילו טעימים יותר מהגרסה החלבית. אפשר להחליף ולשחק בסוגי השמנים וליצור גרסה אפילו קצת יותר בריאה לקינוח המושחת והמעולה הזה
בראוניז פרווה נהדרים שאפילו טעימים יותר מהגרסה החלבית. אפשר להחליף ולשחק בסוגי השמנים וליצור גרסה אפילו קצת יותר בריאה לקינוח המושחת והמעולה הזה
  • ליאור שרף
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    3416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3416.3 קק״ל 3416.3 קק״ל
    פחמימות 311.4 גרם 311.4 גרם
    שומן 229.4 גרם 229.4 גרם
    נתרן 1188.3 מ״ג 1188.3 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 44.8 גרם 44.8 גרם
    כולסטרול 594.2 מ״ג 594.2 מ״ג
    סידן 208.5 מ״ג 208.5 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1444.2 מ״ג 1444.2 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    3416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3416.3 קק״ל 3416.3 קק״ל
    פחמימות 311.4 גרם 311.4 גרם
    שומן 229.4 גרם 229.4 גרם
    נתרן 1188.3 מ״ג 1188.3 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 44.8 גרם 44.8 גרם
    כולסטרול 594.2 מ״ג 594.2 מ״ג
    סידן 208.5 מ״ג 208.5 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1444.2 מ״ג 1444.2 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור

ישנם קינוחים שאינם מאבדים מטעמם בתהליך “טרנספורמציה” בין חלבי לפרווה.

אחד מהם הוא הבראוניז, שלטעמי בגרסת הפרווה הוא טעים אפילו יותר וערכו התזונתי עולה על גרסת החלבי הרווית חמאה.

במרכיב השומן במתכון זה ניתן להשתמש בשמנים שונים כגון שמן זית, שמן קוקוס ואפילו שמן אבוקדו, שמנים אלה אינם מורגשים בטעם לאחר תהליך האפייה ונחשבים “בריאים” יותר.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
ליאור שרף
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות, משמנים היטב את התבנית.
  2. במיקרו ממיסים יחד שוקולד ושמן לתערובת חלקה ואחידה.
  3. במיקסר יד מקציפים קלות כ-שלוש דקות ביצים וסוכר.
  4. מקפלים את הביצים לתערובת השוקולד.
  5. מוסיפים קמח, קקאו, מלח ותמצית וניל ומערבבים למסה אחידה.
  6. יוצקים את המסה לתבנית ואופים כ-25 דקות.
  7. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.

    בראוניז פרווה של ליאור שרף. צילום: ליאור שרף
    בראוניז פרווה של ליאור שרף. צילום: ליאור שרף

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ליאור שרף מציג: בראוניז פרווה יותר טעימים מגרסתם החלבית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קורין, גודל התבניות האפשריות מופיעות בעמוד המתכון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות