סנו רקע

ליד הקפה: עוגת קראנץ’ שוקולד מושלמת

שוקולד, אגוזים, בצק שמרים רך ותפוח, מה עוד צריך מעוגת שמרים? עוגת קראנץ שוקולד שתהיה מושלמת ליד הקפה של הבוקר ובתור קינוח לארוחה
שוקולד, אגוזים, בצק שמרים רך ותפוח, מה עוד צריך מעוגת שמרים? עוגת קראנץ שוקולד שתהיה מושלמת ליד הקפה של הבוקר ובתור קינוח לארוחה
  • שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    2793
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2792.5 קק״ל 2792.5 קק״ל
    פחמימות 438.0 גרם 438.0 גרם
    שומן 84.3 גרם 84.3 גרם
    נתרן 1732.5 מ״ג 1732.5 מ״ג
    חלבון 60.5 גרם 60.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.4 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 373.9 מ״ג 373.9 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 954.7 מ״ג 954.7 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    2793
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2792.5 קק״ל 2792.5 קק״ל
    פחמימות 438.0 גרם 438.0 גרם
    שומן 84.3 גרם 84.3 גרם
    נתרן 1732.5 מ״ג 1732.5 מ״ג
    חלבון 60.5 גרם 60.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.4 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 373.9 מ״ג 373.9 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 954.7 מ״ג 954.7 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שמרים
שקמה יעקבי בראון
X

6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


בצק

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מערבבים קמח, סוכר, שמרים, מלח.
  2. מוסיפים רסק תפוחים, וניל וחלב סויה ומערבבים 2 דקות.
  3. מוסיפים שמן/חמאה טבעונית כפית כל פעם תוך כדי שהמיקסר עובד. נותנים למיקסר ללוש עוד 8 דקות על מהירות בינונית.
  4. מוסיפים קמח במידת הצורך אם הבצק דביק מאוד.
  5. לאחר הלישה מכינים כדור, ומניחים בקערה משומנת.
  6. מכסים בכיסוי ניילון ומניחים במקום חמים לשעה וחצי. טיפ - אפשר להכין מראש ולהתפיח במקרר למשך 6-8 שעות.
  7. לאחר התפחה מרדדים למלבן. מורחים שוקולד בנדיבות ומפזרים מעל אגוזים. מגלגלים לרולדה. חותכים את הרולדה במרכז לשתי רצועות. קולעים לצמה.
  8. מניחים בתבנית ומכסים שוב בכיסוי ניילון ומתפיחים 35 דקות.
  9. מכניסים לתנור לאפייה 35-40 דקות על חום של 175 מעלות חום עליון תחתון.
  10. ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור מושחים במייפל בנדיבות.
  11. מקררים, חותכים ומגישים.

    קולעת למטרה: עוגת קראנץ' שוקולד
    ליד הקפה: עוגת קראנץ’ שוקולד. צילום: שקמה בראון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      175 מעלות

      Avatar
      ענת

      מה בא במקום רסק התפוחים אם מוותרים עליו?

    Avatar
    מירב לזר

    באופן ההכנה כתוב חלב סויה. אבל לא כתוב במרכיבים כמות. אשמח לדעת

      Avatar
      מערכת Foody

      הי מירב. המתכון עודכן. 3/4 כוס

קטגוריות

אביזרים

טכניקות