לימונית וגבוהה: עוגת טורט של אמא

מתכון לעוגת טורט גבוהה, נהדרת ולימונית, עוגה רכה וטעימה, כמה קל להכין אותה וכמה כיף לאכול אותה לצד כוס קפה או תה בבוקר צהריים או ערב רק תחליטו
מתכון לעוגת טורט גבוהה, נהדרת ולימונית, עוגה רכה וטעימה, כמה קל להכין אותה וכמה כיף לאכול אותה לצד כוס קפה או תה בבוקר צהריים או ערב רק תחליטו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1863
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1862.7 קק״ל 1862.7 קק״ל
    פחמימות 312.4 גרם 312.4 גרם
    שומן 52.7 גרם 52.7 גרם
    נתרן 833.2 מ״ג 833.2 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 33.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 12.3 גרם 12.3 גרם
    כולסטרול 1236.9 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 176.6 מ״ג 176.6 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 322.5 מ״ג 322.5 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1863
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1862.7 קק״ל 1862.7 קק״ל
    פחמימות 312.4 גרם 312.4 גרם
    שומן 52.7 גרם 52.7 גרם
    נתרן 833.2 מ״ג 833.2 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 33.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 12.3 גרם 12.3 גרם
    כולסטרול 1236.9 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 176.6 מ״ג 176.6 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 322.5 מ״ג 322.5 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. בקערת הקצפה מקציפים את החלבונים. כאשר מתחיל להיווצר קצף לבן מוסיפים את הסוכר באופן מדורג 4 פעמים, כל פעם קצת תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף יציב.
  3. בקערה נפרדת בוחשים את החלמונים, השמן, מיץ הלימון, הוניל, קליפת הלימון והמלח.
  4. מוסיפים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים בתנועות קיפול ביד בעזרת מרית.
  5. מוסיפים את הקמח בשלוש פעמים לתערובת בתנועות עטיפה עד שהקמח נעלם.
  6. משמנים תבנית בקוטר 26, מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים את העוגה בתנור שחומם מראש בערך 50 דקות עד שהקיסם יוצא נקי. מחלצים את העוגה מהתבנית רק אחרי צינון של 20 דקות.

    עוגת טורט
    עוגת טורט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לימונית וגבוהה: עוגת טורט של אמא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    גלית

    האם אפשר להחליף את הסוכר הלבן בסוכר חום דמררה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, ואפשר גם לשים חצי כוס סוכר לבן וחצי כוס סוכר חום.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות