ללא גלוטן כלל! פיצה מבצק טחינה של בריאלי

אריאל בן חמו משתפת אותנו במתכון המופלא שלה לפיצה מבצק טחינה, ללא גלוטן כלל, אוורירית, נמתחת וטעימה בדיוק כמו אחותה האיטלקייה הגלוטנית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

1אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  2. בקערה עמוקה טורפים את כל מרכיבי הבצק מלבד השומשום לתערובת אחידה.
  3. מרפדים תבנית תנור בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, משטחים את תערובת הבצק על תבנית האפייה ומפזרים שומשום בקצוות.
  4. אופים כ-15-20 דקות עד שהתחתית מתגבשת ומזהיבה.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
  6. מוציאים בזהירות את בסיס הפיצה מהתנור, מורחים את הרוטב במרכז ומפזרים מלמעלה את הגבינה ואת התוספות.
  7. מחזירים לתנור לכ-5-10 דקות אפייה עד שהגבינה נמסה והתוספות מתרככות.
  8. מוציאים ומגישים. בתיאבון.
    פיצה מבצק טחינה. צילום: אריאל בן חמו
    פיצה מבצק טחינה. צילום: אריאל בן חמו

    מחפשים מתכונים מעולים לחנוכה? קבלו 20 מתכונים שהם מאסט!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 970.2 קק״ל 970.2 קק״ל
פחמימות 10.2 גרם 10.2 גרם
שומן 85.1 גרם 85.1 גרם
נתרן 3086.0 מ״ג 3086.0 מ״ג
חלבון 45.2 גרם 45.2 גרם
סיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 16.2 גרם 16.2 גרם
כולסטרול 1012.8 מ״ג 1012.8 מ״ג
סידן 380.2 מ״ג 380.2 מ״ג
ברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
אשלגן 658.9 מ״ג 658.9 מ״ג
אבץ 6.2 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      הכמות מספיקה לפיצה אחת משפחתית (הגודל הכי גדול שאפשר למתוח את הבצק לצורת עיגול בתבנית תנור מלבנית גדולה). בהצלחה!

הצג עוד