סנו רקע

ללא גלוטן כלל! פיצה מבצק טחינה של בריאלי

אריאל בן חמו משתפת אותנו במתכון המופלא שלה לפיצה מבצק טחינה, ללא גלוטן כלל, אוורירית, נמתחת וטעימה בדיוק כמו אחותה האיטלקייה הגלוטנית
אריאל בן חמו משתפת אותנו במתכון המופלא שלה לפיצה מבצק טחינה, ללא גלוטן כלל, אוורירית, נמתחת וטעימה בדיוק כמו אחותה האיטלקייה הגלוטנית
  • אריאל בן-חמו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1032
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1031.8 קק״ל 1031.8 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 10.6 גרם
    שומן 89.5 גרם 89.5 גרם
    נתרן 3197.2 מ״ג 3197.2 מ״ג
    חלבון 50.4 גרם 50.4 גרם
    סיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 17.4 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 400.2 מ״ג 400.2 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 709.3 מ״ג 709.3 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1032
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1031.8 קק״ל 1031.8 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 10.6 גרם
    שומן 89.5 גרם 89.5 גרם
    נתרן 3197.2 מ״ג 3197.2 מ״ג
    חלבון 50.4 גרם 50.4 גרם
    סיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 17.4 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 400.2 מ״ג 400.2 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 709.3 מ״ג 709.3 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב עגבניות


1אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  2. בקערה עמוקה טורפים את כל מרכיבי הבצק מלבד השומשום לתערובת אחידה.
  3. מרפדים תבנית תנור בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, משטחים את תערובת הבצק על תבנית האפייה ומפזרים שומשום בקצוות.
  4. אופים כ-15-20 דקות עד שהתחתית מתגבשת ומזהיבה.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
  6. מוציאים בזהירות את בסיס הפיצה מהתנור, מורחים את הרוטב במרכז ומפזרים מלמעלה את הגבינה ואת התוספות.
  7. מחזירים לתנור לכ-5-10 דקות אפייה עד שהגבינה נמסה והתוספות מתרככות.
  8. מוציאים ומגישים. בתיאבון.
    פיצה מבצק טחינה. צילום: אריאל בן חמו
    פיצה מבצק טחינה. צילום: אריאל בן חמו

    מחפשים מתכונים מעולים לחנוכה? קבלו 20 מתכונים שהם מאסט!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ללא גלוטן כלל! פיצה מבצק טחינה של בריאלי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    מאי

    הבצק יצא אוורירי ממש, מרקם ממש טוב, אבל הבצק יצא לי קצת מריר. הגיוני?

      Avatar
      Foody team

      היי מאי, מבאס לשמוע שיצא לך מריר. בעיקרון אין סיבה. נסי שוב ועדכני אותנו איך יצא הפעם!

      Avatar
      תותי

      האם השתמשת בסודה לשתיה במקום אבקת אפיה?

      Avatar
      Foody team

      היי תותי, לא. יש צורך להשתמש באבקת אפייה

      Avatar
      Foody team

      אורלי יקרה! נשמח שתירשמי כמנויה לאתר ולניוזלטרס (מיילים) שלנו ותקבלי כמה פעמים בשבוע עדכונים ממיטב המתכונים שלנו 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות