
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
אופן ההכנה
- טובלים את הכנפיים בתערובת הקמח ומטגנים בשמן עמוק בערך רבע שעה לריכוך. ניתן גם לאפות אותן בתנור 45 דקות בערך עד הזהבה על 200 מעלות.
- בסיר רחב שמים צ’ילי מתוק, סויה, דבש, טריאקי, מיץ לימון ומים.
- מבשלים על אש נמוכה עד בעבוע. מכניסים את הכנפיים ומערבבים טוב טוב, כך שכל הכנפיים יהיו מצופות ברוטב.
- מבשלים 5 דקות. מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים.
טיפים
- בדקו שהכנפיים רכות לפני הכנסתם לרוטב
- טעמו את הרוטב לפני שמכניסים את הכנפיים
- אכלו את הכנפיים כשהן עדיין חמות
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
289.9
קק״ל
3478.6
קק״ל
פחמימות
28.8
גרם
345.3
גרם
שומן
12.1
גרם
144.9
גרם
נתרן
841.0
מ״ג
10092.2
מ״ג
חלבון
17.4
גרם
209.3
גרם
סיבים תזונתיים
0.9
גרם
10.4
גרם
שומן רווי
3.4
גרם
41.0
גרם
כולסטרול
92.5
מ״ג
1110.0
מ״ג
סידן
22.4
מ״ג
268.8
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
11.1
מ״ג
אשלגן
224.8
מ״ג
2698.0
מ״ג
אבץ
1.3
מ״ג
15.0
מ״ג
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בשרית
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת צהריים בצ'יק
- ארוחת שישי בערב
- העוף המשפחתי שלנו
- חוטפים בין לבין
- יום העצמאות
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכוני חגים
- מתכוני עוף
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים ללא לקטוז
- עוף טוב - מהמשק לצלחת
- פיקניק
תגובות (46)
כנפיים מתכון מעולה של מלי מאירוב
נראה מצויין הולכת להכין
המנה נראית פצצת עולם
מלי מקסימה המתכונים שלה הכי שווים קשובה לכל אחת ואחת 🧡💛💚