
לעוף על זה: מתכוני כנפיים לעל האש של דניאל בלילתי
קבלו 3 מתכוני עוף בתיבול מושלם והכנה קלילה של דניאל בלילתי שבוודאות ישפרו לכם ולאורחים את המנגל הבא ויגרום לכולם לעוף!
קבלו 3 מתכוני עוף בתיבול מושלם והכנה קלילה של דניאל בלילתי שבוודאות ישפרו לכם ולאורחים את המנגל הבא ויגרום לכולם לעוף!
- דניאל בלילתי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1230.2 קק״ל 4920.8 קק״לפחמימות 61.6 גרם 246.2 גרםשומן 68.5 גרם 274.0 גרםנתרן 3801.6 מ״ג 15206.3 מ״גחלבון 90.3 גרם 361.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.9 גרםשומן רווי 13.8 גרם 55.0 גרםכולסטרול 372.5 מ״ג 1490.0 מ״גסידן 51.6 מ״ג 206.5 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 921.3 מ״ג 3685.0 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 17.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות1230
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1230.2 קק״ל 4920.8 קק״לפחמימות 61.6 גרם 246.2 גרםשומן 68.5 גרם 274.0 גרםנתרן 3801.6 מ״ג 15206.3 מ״גחלבון 90.3 גרם 361.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.9 גרםשומן רווי 13.8 גרם 55.0 גרםכולסטרול 372.5 מ״ג 1490.0 מ״גסידן 51.6 מ״ג 206.5 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 921.3 מ״ג 3685.0 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 17.9 מ״גסגור
כמה מתכונים אפשר להכין, כמעט מאותם המצרכים? מלא! במיוחד עבור העל האש הבא שלכם, החלטתי להתמקד בשלושה מתכונים מעולים של כנפיים וחזה עוף קראנצ’ים, שמשרים, מניחים על המנגל וכל האורחים יעופו עליהם, באחריות.
מרכיבים 15 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 1230 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


כנפיים בסגנון טורקי
-
1/2 ק"ג כנפי עוףעוף טוב'עוף טוב'
-
3/4 קופסה רסק עגבניות
-
1 כף שטוחה פלפל שחור גרוספלפל שאטה
-
1 כף שטוחה אורגנו יבש
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
-
1 יחידה לימוןסחוט, טרי ושלם
-
1/2 כוס שמן קנולה
כנפיים בפאנקו
-
1/2 ק"ג כנפי עוףעוף טוב'עוף טוב'
-
3 כפות ממרח חרדל
-
1 חבילה פירורי פנקו
חזה עוף
-
1/2 ק"ג חזה עוף שלםעוף טובעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, חתוך לרצועות
-
2 כפות שמן קנולה

אופן הכנה
כנפיים בסגנון טורקי:
- מערבבים את הכנפיים יחד עם כל התבלינים: פפריקה, פלפל שאטה, מלח, פלפל שחור, אורגנו ולימון.
- משפדים את הכנפיים לאורך על שיפוד ברזל.
- מניחים את השיפודים על הגריל.
- לאחר מס’ דקות, באמצעות סכין, יוצרים חתכים לאורך הכנפיים משני הצדדים, לספיגת טעמים ועסיסיות.
- מגישים על לאפה, ניתן להוסיף פטרוזיליה מעל.
הנשנוש המושלם למנגל- כנפיים על האש. צילום: דניאל בלילתי
כנפיים בפאנקו:
- מורחים את הכנפיים בחרדל מכל הצדדים.
- מפזרים פאנקו, לכיסוי מלא מכל צידי הכנפיים.
- משפדים על שיפוד ברזל ומניחים על הגריל.
אותו עוף, ב-3 דרכים שונות. צילום: דניאל בלילתי
חזה עוף:
- חותכים את חזה העוף לרצועות
- לרוטב שנותר לנו מהכנפיים בסגנון הטורקי, נוסיף את השמן ונערבב.
- נשרה את העוף בצורה מוחלטת, שימו לב שהרצועות מכוסות באופן מלא.
- מניחים את חזה העוף על הגריל והופכים מספר פעמים, על מנת שלא יתייבשו.
בתיאבון!
אופן הכנה
כנפיים בסגנון טורקי:
- מערבבים את הכנפיים יחד עם כל התבלינים: פפריקה, פלפל שאטה, מלח, פלפל שחור, אורגנו ולימון.
- משפדים את הכנפיים לאורך על שיפוד ברזל.
- מניחים את השיפודים על הגריל.
- לאחר מס’ דקות, באמצעות סכין, יוצרים חתכים לאורך הכנפיים משני הצדדים, לספיגת טעמים ועסיסיות.
- מגישים על לאפה, ניתן להוסיף פטרוזיליה מעל.
כנפיים בפאנקו:
- מורחים את הכנפיים בחרדל מכל הצדדים.
- מפזרים פאנקו, לכיסוי מלא מכל צידי הכנפיים.
- משפדים על שיפוד ברזל ומניחים על הגריל.
חזה עוף:
- חותכים את חזה העוף לרצועות
- לרוטב שנותר לנו מהכנפיים בסגנון הטורקי, נוסיף את השמן ונערבב.
- נשרה את העוף בצורה מוחלטת, שימו לב שהרצועות מכוסות באופן מלא.
- מניחים את חזה העוף על הגריל והופכים מספר פעמים, על מנת שלא יתייבשו.
בתיאבון!
בשיתוף עם עוף טוב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן