לעוף על זה: מתכוני כנפיים לעל האש של דניאל בלילתי

קבלו 3 מתכוני עוף בתיבול מושלם והכנה קלילה של דניאל בלילתי שבוודאות ישפרו לכם ולאורחים את המנגל הבא ויגרום לכולם לעוף!
קבלו 3 מתכוני עוף בתיבול מושלם והכנה קלילה של דניאל בלילתי שבוודאות ישפרו לכם ולאורחים את המנגל הבא ויגרום לכולם לעוף!
  • דניאל בלילתי
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1217.7 קק״ל 4870.7 קק״ל
    פחמימות 57.7 גרם 230.6 גרם
    שומן 68.7 גרם 275.0 גרם
    נתרן 3314.8 מ״ג 13259.3 מ״ג
    חלבון 90.2 גרם 360.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 55.1 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 43.8 מ״ג 175.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 467.5 מ״ג 1870.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1217.7 קק״ל 4870.7 קק״ל
    פחמימות 57.7 גרם 230.6 גרם
    שומן 68.7 גרם 275.0 גרם
    נתרן 3314.8 מ״ג 13259.3 מ״ג
    חלבון 90.2 גרם 360.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 55.1 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 43.8 מ״ג 175.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 467.5 מ״ג 1870.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור

כמה מתכונים אפשר להכין, כמעט מאותם המצרכים? מלא! במיוחד עבור העל האש הבא שלכם, החלטתי להתמקד בשלושה מתכונים מעולים של כנפיים וחזה עוף קראנצ’ים, שמשרים, מניחים על המנגל וכל האורחים יעופו עליהם, באחריות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפיים בסגנון טורקי

כנפיים בפאנקו

חזה עוף


אופן הכנה

כנפיים בסגנון טורקי:

  1. מערבבים את הכנפיים יחד עם כל התבלינים: פפריקה, פלפל שאטה, מלח, פלפל שחור, אורגנו ולימון.
  2. משפדים את הכנפיים לאורך על שיפוד ברזל.
  3. מניחים את השיפודים על הגריל.
  4. לאחר מס’ דקות, באמצעות סכין, יוצרים חתכים לאורך הכנפיים משני הצדדים, לספיגת טעמים ועסיסיות.
  5. מגישים על לאפה, ניתן להוסיף פטרוזיליה מעל.

    הנשנוש המושלם למנגל- כנפיים על האש. צילום: דניאל בלילתי
    הנשנוש המושלם למנגל- כנפיים על האש. צילום: דניאל בלילתי

כנפיים בפאנקו:

  1. מורחים את הכנפיים בחרדל מכל הצדדים.
  2. מפזרים פאנקו, לכיסוי מלא מכל צידי הכנפיים.
  3. משפדים על שיפוד ברזל ומניחים על הגריל.

חזה עוף:

  1. חותכים את חזה העוף לרצועות
  2. לרוטב שנותר לנו מהכנפיים בסגנון הטורקי, נוסיף את השמן ונערבב.
  3. נשרה את העוף בצורה מוחלטת, שימו לב שהרצועות מכוסות באופן מלא.
  4. מניחים את חזה העוף על הגריל והופכים מספר פעמים, על מנת שלא יתייבשו.

בתיאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לעוף על זה: מתכוני כנפיים לעל האש של דניאל בלילתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרה, תודה על עירור תשומת הלב, עדכנו את המתכון! אין צורך ברסק עגבניות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות