מאפה בצק עלים במלית גבינת ברי

מנת פתיחה חגיגית ומרשימה שמכינים בחמש דקות: מאפה בצק עלים במלית גבינת ברי. שילוב של גבינת ברי מותכת ורכה עטופה במעטה פריך של בצק עלים מתפצפץ
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פותחים את הבצק וחותכים לריבוע.
  3. מניחים את הגבינה במרכזו.
  4. חותכים את הבצק לעיגול רחב סביב הגבינה ומקפלים עליה את הבצק כך שיכסו לחלוטין את הגבינה.
  5. מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום או קצח.
  6. אופים כ-20-30 דקות ועד להזהבה.

מתכון: דניאל עמית

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 47.8 קק״ל 191.3 קק״ל
פחמימות 0.7 גרם 2.7 גרם
שומן 3.7 גרם 14.9 גרם
נתרן 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
חלבון 2.7 גרם 11.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.1 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
כולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 51.8 מ״ג 207.3 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 41.2 מ״ג 164.6 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody