מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית

ישראל אהרוני מכין מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית שמתאים בבדיוק לאירוח בחג השבועות או לחגיגה משפחתית. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  3. פורסים את העגבניות והזוקיני לפרוסות דקות. חוצים את הזיתים.
  4. קולפים וקוצצים את הבצל והשום.
  5. מרדדים את הבצק ומניחים על נייר אפייה. מסמנים חתך שטחי (לא חותכים ממש עד הסוף) במרחק 1 ס”מ משולי הבצק. מקררים את הבצק עד לאפייה.
  6. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והאורגנו עד שהבצל מתרכך.
  7. מפזרים את הבצל על הבצק ומסדרים מעל את העגבניות והזוקיני בשורות עם מעט חפיפה.
  8. מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים את הזיתים.
  9. אופים כ-30 דקות. מפוררים מעל את הגבינה, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 327.3 קק״ל 2618.5 קק״ל
פחמימות 146.3 גרם 1170.3 גרם
שומן 14.6 גרם 117.0 גרם
נתרן 872.3 מ״ג 6978.7 מ״ג
חלבון 13.9 גרם 110.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.2 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 14.1 גרם
כולסטרול 4.7 מ״ג 37.5 מ״ג
סידן 79.0 מ״ג 631.8 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 28.0 מ״ג
אשלגן 368.7 מ״ג 2949.4 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody