מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית

ישראל אהרוני מכין מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית שמתאים בבדיוק לאירוח בחג השבועות או לחגיגה משפחתית. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
ישראל אהרוני מכין מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית שמתאים בבדיוק לאירוח בחג השבועות או לחגיגה משפחתית. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    317
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 316.8 קק״ל 2534.7 קק״ל
    פחמימות 146.9 גרם 1175.1 גרם
    שומן 13.3 גרם 106.4 גרם
    נתרן 872.5 מ״ג 6980.4 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 37.5 מ״ג
    סידן 75.6 מ״ג 604.7 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 27.7 מ״ג
    אשלגן 367.1 מ״ג 2937.1 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    317
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 316.8 קק״ל 2534.7 קק״ל
    פחמימות 146.9 גרם 1175.1 גרם
    שומן 13.3 גרם 106.4 גרם
    נתרן 872.5 מ״ג 6980.4 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 37.5 מ״ג
    סידן 75.6 מ״ג 604.7 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 27.7 מ״ג
    אשלגן 367.1 מ״ג 2937.1 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  3. פורסים את העגבניות והזוקיני לפרוסות דקות. חוצים את הזיתים.
  4. קולפים וקוצצים את הבצל והשום.
  5. מרדדים את הבצק ומניחים על נייר אפייה. מסמנים חתך שטחי (לא חותכים ממש עד הסוף) במרחק 1 ס”מ משולי הבצק. מקררים את הבצק עד לאפייה.
  6. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והאורגנו עד שהבצל מתרכך.
  7. מפזרים את הבצל על הבצק ומסדרים מעל את העגבניות והזוקיני בשורות עם מעט חפיפה.
  8. מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים את הזיתים.
  9. אופים כ-30 דקות. מפוררים מעל את הגבינה, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אוסנת

    האם לדעתכם טחינה תהיה תחליף ראוי לגבינה, במקרה של ארוחה בשרית

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לזלף טחינה לפני ההגשה, אך ניתן לוותר על הגבינה או הטחינה, כי המאפה יהיה טעים גם כך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות