רקע ברימאג

מאפה לחם ובשר

מאפה לחם ובשר מפורק עם בצל, עגבניות מגורדות, עשבי תיבול ותבלינים בחריפות עדינה שיבוא לכם בול לארוחת צהריים וערב או כנשנוש מושלם להגיש לחברים שבאים לבקר
מאפה לחם ובשר מפורק עם בצל, עגבניות מגורדות, עשבי תיבול ותבלינים בחריפות עדינה שיבוא לכם בול לארוחת צהריים וערב או כנשנוש מושלם להגיש לחברים שבאים לבקר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    483
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 482.5 קק״ל 3860.2 קק״ל
    פחמימות 39.9 גרם 319.2 גרם
    שומן 25.8 גרם 206.8 גרם
    נתרן 484.3 מ״ג 3874.4 מ״ג
    חלבון 20.6 גרם 165.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 30.7 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 40.1 גרם
    כולסטרול 45.5 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 62.0 מ״ג 496.3 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 32.7 מ״ג
    אשלגן 615.1 מ״ג 4920.6 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 33.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    483
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 482.5 קק״ל 3860.2 קק״ל
    פחמימות 39.9 גרם 319.2 גרם
    שומן 25.8 גרם 206.8 גרם
    נתרן 484.3 מ״ג 3874.4 מ״ג
    חלבון 20.6 גרם 165.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 30.7 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 40.1 גרם
    כולסטרול 45.5 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 62.0 מ״ג 496.3 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 32.7 מ״ג
    אשלגן 615.1 מ״ג 4920.6 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 33.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

בצק

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: טוחנים את הבשר במטחנה של המיקסר.
  2. במחבת גדולה ורחבה מטגנים את הבצל עם השמן. מוסיפים את הבשר וממשיכים לבשל עד שכל הבשר מתכהה מכל צדדיו. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים כ-5 דקות נוספות. מניחים בתוך מסננת דקה מעל לקערה כדי להוציא את הנוזלים.
  3. מכינים את הבצק: ממיסים את השמרים ב1/4 כוס המים.
  4. במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, המלח, 2 כפות משמן הזית ויתרת המים. לשים כ-3 דקות. מוסיפים את תערובת השמרים וממשיכים ללוש עוד כ-5 דקות עד שנוצר בצק אחיד.
  5. מוציאים את הבצק מהמיקסר ויוצרים על משטח מקומח כדור חלק ויפה. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים כשעה.
  6. מוציאים למשטח העבודה, לשים מעט ומחזירים להתפחה למשך שעה נוספת.
  7. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. משמנים תבנית ב-4 כפות שמן זית.
  8. מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית המשומנת. מברישים עם עוד מעט שמן זית את הבצק מלמעלה ואופים כ-15 דק.
  9. מוסיפים את הבשר המסונן מעל לבצק ודוחסים מעט עם האצבעות. ממשיכים לאפות עוד כ-5 דקות.
  10. אפשר להגיש עם פטרוזיליה קצוצה מעל וטחינה.

    מאפה לחם ובשר (צילום: בריאמג)
    מאפה לחם ובשר (צילום: בריאמג)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה לחם ובשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    ענבל מנצור

    מושלם פשוט מושלם!!! הילדים עפו על זה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות