רקע הנמל

מאפה פילו במילוי גבינות ותרד של ישראל אהרוני

את המאפה הזה אתם פשוט חייבים להכין - מאפה פילו במילוי גבינות ותרד שמזכיר במרקמו פשטידה, עם ציפוי קראנצ'י במיוחד שאי אפשר לעמוד בפניו
את המאפה הזה אתם פשוט חייבים להכין - מאפה פילו במילוי גבינות ותרד שמזכיר במרקמו פשטידה, עם ציפוי קראנצ'י במיוחד שאי אפשר לעמוד בפניו
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5356
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5355.8 קק״ל 5355.8 קק״ל
    פחמימות 266.1 גרם 266.1 גרם
    שומן 363.1 גרם 363.1 גרם
    נתרן 12683.0 מ״ג 12683.0 מ״ג
    חלבון 250.6 גרם 250.6 גרם
    סיבים תזונתיים 23.2 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 145.1 גרם 145.1 גרם
    כולסטרול 1282.5 מ״ג 1282.5 מ״ג
    סידן 4841.4 מ״ג 4841.4 מ״ג
    ברזל 25.8 מ״ג 25.8 מ״ג
    אשלגן 4697.1 מ״ג 4697.1 מ״ג
    אבץ 1410.0 מ״ג 1410.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5356
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5355.8 קק״ל 5355.8 קק״ל
    פחמימות 266.1 גרם 266.1 גרם
    שומן 363.1 גרם 363.1 גרם
    נתרן 12683.0 מ״ג 12683.0 מ״ג
    חלבון 250.6 גרם 250.6 גרם
    סיבים תזונתיים 23.2 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 145.1 גרם 145.1 גרם
    כולסטרול 1282.5 מ״ג 1282.5 מ״ג
    סידן 4841.4 מ״ג 4841.4 מ״ג
    ברזל 25.8 מ״ג 25.8 מ״ג
    אשלגן 4697.1 מ״ג 4697.1 מ״ג
    אבץ 1410.0 מ״ג 1410.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


מילוי

בלילה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את התרד: מפרידים את עלי התרד מהגבעולים וקוצצים את עלי התרד. נפטרים מהגבעולים.
  3. קוצצים את הבצל ואת הפטרוזיליה, כותשים את שיני השום באמצעות כותש השום המושלם הזה ומפוררים בידיים את גבינת הפטה. מגררים בפומפייה את גבינת הקשקבל.
  4. בקערה גדולה מערבבים תרד, בצל, שום, פטרוזיליה וגבינות. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד שמוכנים למלא את המאפה.
  5. פורשים את עלי הפילו על משטח העבודה. מתיזים שמן על דף פילו אחד ומפזרים שכבה דקה של פירורי לחם.
  6. מניחים תלולית מתערובת המילוי ומגלגלים לגליל ולאחר מכן לשבלול.
  7. מניחים את השבלולים צפופים וצמודים זה לזה בתבנית עגולה, עדיף מסיליקון.
  8. בקערה גדולה, מערבבים את מרכיבי הבלילה: החלב, הביצים, השמן והתבלינים. יוצקים את הנוזל על השבלולים.
  9. מכינים את הציפוי: מערבבים את פירורי הלחם עם שמן זית. מגררים את גבינת הקשקבל בפומפייה.
  10. מפזרים על המאפה גבינת קשקבל מגוררת ופירורי לחם עם שמן זית.
  11. אופים בתנור כ-45 דקות או עד שהמאפה מזהיב ומשחים.

הערות

  • אפשר לרכוש את גבינת הקשקבל מגוררת מראש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה פילו במילוי גבינות ותרד של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אוסנת לוי

    מתכון מוצלח הפשטידה יצאה ממש טעימה

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Liora Waissman

    האם אפשר להכין הכל מגילגל בתבנית ולאפות לאחר כ 10 שעות.?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ, עדיף לאפות ואז לחמם (המילוי יכול להרטיב את הבצק ולגרום להתפרקות שלו)

    Avatar
    וטורי אילנה

    אוהבת את המתכונים המיוחדים

    Avatar
    מערכת Foody

    היי אוסנת, איזה יופי היא יצאה לך!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות