מאפה פילו במילוי גבינות ותרד של ישראל אהרוני

את המאפה הזה אתם פשוט חייבים להכין - מאפה פילו במילוי גבינות ותרד שמזכיר במרקמו פשטידה, עם ציפוי קראנצ'י במיוחד שאי אפשר לעמוד בפניו
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    18

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את התרד: מפרידים את עלי התרד מהגבעולים וקוצצים את עלי התרד. נפטרים מהגבעולים.
  3. קוצצים את הבצל ואת הפטרוזיליה, כותשים את שיני השום ומפוררים בידיים את גבינת הפטה. מגררים בפומפייה את גבינת הקשקבל.
  4. בקערה גדולה מערבבים תרד, בצל, שום, פטרוזיליה וגבינות. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד שמוכנים למלא את המאפה.
  5. פורשים את עלי הפילו על משטח העבודה. מתיזים שמן על דף פילו אחד ומפזרים שכבה דקה של פירורי לחם.
  6. מניחים תלולית מתערובת המילוי ומגלגלים לגליל ולאחר מכן לשבלול.
  7. מניחים את השבלולים צפופים וצמודים זה לזה בתבנית עגולה, עדיף מסיליקון.
  8. בקערה גדולה, מערבבים את מרכיבי הבלילה: החלב, הביצים, השמן והתבלינים. יוצקים את הנוזל על השבלולים.
  9. מכינים את הציפוי: מערבבים את פירורי הלחם עם שמן זית. מגררים את גבינת הקשקבל בפומפייה.
  10. מפזרים על המאפה גבינת קשקבל מגוררת ופירורי לחם עם שמן זית.
  11. אופים בתנור כ-45 דקות או עד שהמאפה מזהיב ומשחים.

הערות

  • אפשר לרכוש את גבינת הקשקבל מגוררת מראש

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3266.2 קק״ל 3266.2 קק״ל
פחמימות 109.4 גרם 109.4 גרם
שומן 224.1 גרם 224.1 גרם
נתרן 9865.9 מ״ג 9865.9 מ״ג
חלבון 214.8 גרם 214.8 גרם
סיבים תזונתיים 8.4 גרם 8.4 גרם
שומן רווי 92.4 גרם 92.4 גרם
כולסטרול 1157.7 מ״ג 1157.7 מ״ג
סידן 4298.7 מ״ג 4298.7 מ״ג
ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
אשלגן 2683.1 מ״ג 2683.1 מ״ג
אבץ 21.9 מ״ג 21.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody