מאפינס בננה במילוי שוקולד תות

שי-לי ליפא כבר לא מסתפקת במתכונים למאפינס רגילים, ואופה מאפינס בננה עם הפתעה מתוקה שמסתתרת בפנים - שוקולד במילוי תות שנמס באפייה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
  2. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  3. מערבבים בקערה קמח, סוכר ואבקת אפייה. בקערה אחרת מועכים בננות עם מזלג.
  4. מוסיפים חמאה מומסת, ביצים, יוגורט ותמצית וניל לקערת הבננות וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
  5. יוצקים את תערובת הבננות לקערה עם תערובת הקמח. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית שקעים עד 3/4 מגובהם. מוסיפים לכל שקע קוביית שוקולד במילוי תות, ומחדירים אותה לתוך התערובת.
  7. אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2370.3 קק״ל 2370.3 קק״ל
פחמימות 364.5 גרם 364.5 גרם
שומן 77.2 גרם 77.2 גרם
נתרן 1188.3 מ״ג 1188.3 מ״ג
חלבון 41.0 גרם 41.0 גרם
סיבים תזונתיים 11.2 גרם 11.2 גרם
שומן רווי 43.4 גרם 43.4 גרם
כולסטרול 632.3 מ״ג 632.3 מ״ג
סידן 378.6 מ״ג 378.6 מ״ג
ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 1623.6 מ״ג 1623.6 מ״ג
אבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody