מאפינס מוקה בזיגוג קפה

מאפינס מוקה בזיגוג קפה אלה מאפים אישיים מתוקים עם שוקולד אמיתי, עשירים בטעם ובקפאין, שנשארים טריים אפילו יומיים-שלושה אחרי האפייה
מאפינס מוקה בזיגוג קפה אלה מאפים אישיים מתוקים עם שוקולד אמיתי, עשירים בטעם ובקפאין, שנשארים טריים אפילו יומיים-שלושה אחרי האפייה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.0 קק״ל 5639.6 קק״ל
    פחמימות 34.7 גרם 832.5 גרם
    שומן 9.6 גרם 230.8 גרם
    נתרן 62.6 מ״ג 1502.9 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 81.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 139.0 גרם
    כולסטרול 32.1 מ״ג 770.4 מ״ג
    סידן 51.2 מ״ג 1228.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 112.4 מ״ג 2696.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.0 קק״ל 5639.6 קק״ל
    פחמימות 34.7 גרם 832.5 גרם
    שומן 9.6 גרם 230.8 גרם
    נתרן 62.6 מ״ג 1502.9 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 81.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 139.0 גרם
    כולסטרול 32.1 מ״ג 770.4 מ״ג
    סידן 51.2 מ״ג 1228.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 112.4 מ״ג 2696.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

זיגוג שוקולד וקפה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המאפינס: מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מצננים מעט, מוסיפים ביצה, חלב, סוכר וסוכר וניל ומערבבים. מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, קקאו ונס קפה. יוצרים גומה ומוזגים פנימה את הנוזלים. מערבבים כמה שפחות, לתערובת עם מעט גושים.
  2. יוצקים לתבנית שקעים.
  3. אופים כ-15 דקות עד שהמאפינס יציבים למגע (אבל לא יבשים).
  4. מזגגים ומקשטים: מחממים בסיר על אש נמוכה את חומרי הזיגוג (או בקערה במיקרוגל) ומערבבים לתערובת חלקה. טובלים את כיפת המאפינס ברוטב. מקשטים בפולי קפה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס מוקה בזיגוג קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רינה שטרן

    שלום, אפשר להמיר את החלב המרוכז?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להמיר את הזיגוג בגנאש שוקולד מריר או חלב. מרתיחים שמנת ומוזגים על השוקולד (יחס השמנת שוקולד 1:1) מערבבים היטב, אפשר להוסיף כף חמאה רכה ולערבב עד שמתקבל נוזל אחיד וחלק. בהצלחה!

    Avatar
    עירית דידי זאבי

    במה אפשר להחליף את סירופ התירס?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להחליף בדבש.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות