מאפינס פירות יער עם קראמבל פיסטוקים של נטלי לוין

נטלי לוין מכינה מאפין פירות יער משגע עם פחות סוכר! הבונוס הוא קראמבל פיסטוק משגע וקריספי שעושה את כל ההבדל! מושלם ליד הקפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

מאפינס

קראמבל פיסטוק

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר למאפינס.
  2. בקערה טורפים ביצים, סוכר טרוביה, מלח, יוגורט, וניל ושמן לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  4. מוסיפים את הפטל הקפוא ומערבבים בקצרה רק עד שהוא מתפזר בתערובת.
  5. יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים כמעט עד שפתם.
  6. מכינים את הקראמבל פיסטוק: שמים בקערה פיסטוקים טחונים, קמח, סוכר, מלח וקוביות חמאה ובעזרת הידיים מעבדים עד קבלת תערובת פירורית. אם רוצים, אפשר לעשות את זה גם במעבד מזון עם להב פלדה.
  7. מפזרים קראמבל על גבי כל מאפין.

    מפזרים קראמבל מעל לכל מאפין. צילום: נטלי לוין
    מפזרים קראמבל מעל לכל מאפין. צילום: נטלי לוין

  8. אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים וזהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
  9. מצננים לחלוטין ומגישים. המאפינס נשמרים בכלי סגור במקרר עד 4 ימים. מומלץ להגיש חם או בטמפרטורת החדר.

    מאפינס פירות יער וקראמבל פיסטוק. צילום: נטלי לוין
    מאפינס פירות יער וקראמבל פיסטוק. צילום: נטלי לוין

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 197.8 קק״ל 2373.9 קק״ל
פחמימות 24.0 גרם 287.4 גרם
סוכר 5.5 גרם 65.6 גרם
שומן 11.7 גרם 140.3 גרם
נתרן 167.7 מ״ג 2012.4 מ״ג
חלבון 4.0 גרם 48.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 10.6 גרם
כולסטרול 42.2 מ״ג 506.4 מ״ג
סידן 23.1 מ״ג 277.5 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 6.1 מ״ג
אשלגן 73.6 מ״ג 882.9 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar