מאפינס פירות יער עם קראמבל פיסטוקים של נטלי לוין

נטלי לוין מכינה מאפין פירות יער משגע עם פחות סוכר! הבונוס הוא קראמבל פיסטוק משגע וקריספי שעושה את כל ההבדל! מושלם ליד הקפה
נטלי לוין מכינה מאפין פירות יער משגע עם פחות סוכר! הבונוס הוא קראמבל פיסטוק משגע וקריספי שעושה את כל ההבדל! מושלם ליד הקפה
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 254.7 קק״ל 3056.4 קק״ל
    פחמימות 33.9 גרם 407.4 גרם
    שומן 11.7 גרם 140.3 גרם
    נתרן 168.7 מ״ג 2024.5 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 293.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 77.9 מ״ג 934.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 254.7 קק״ל 3056.4 קק״ל
    פחמימות 33.9 גרם 407.4 גרם
    שומן 11.7 גרם 140.3 גרם
    נתרן 168.7 מ״ג 2024.5 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 293.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 77.9 מ״ג 934.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס

קראמבל פיסטוק


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר למאפינס.
  2. בקערה טורפים ביצים, סוכר, מלח, יוגורט, וניל ושמן לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  4. מוסיפים את הפטל הקפוא ומערבבים בקצרה רק עד שהוא מתפזר בתערובת.
  5. יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים כמעט עד שפתם.
  6. מכינים את הקראמבל פיסטוק: שמים בקערה פיסטוקים טחונים, קמח, סוכר, מלח וקוביות חמאה ובעזרת הידיים מעבדים עד קבלת תערובת פירורית. אם רוצים, אפשר לעשות את זה גם במעבד מזון עם להב פלדה.
  7. מפזרים קראמבל על גבי כל מאפין.
  8. אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים וזהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
  9. מצננים לחלוטין ומגישים. המאפינס נשמרים בכלי סגור במקרר עד 4 ימים. מומלץ להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס פירות יער עם קראמבל פיסטוקים של נטלי לוין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות