מה אוכלים בשעת הקפה? מאפינס פעמיים קפה

אוהבים קפה? המתכון הזה בדיוק עבורכם. מאפינס פעמיים קפה, רכים ואווריריים, עם קפה גם במאפה וגם בציפוי המתוק. מגישים לצד כוס קפה
אוהבים קפה? המתכון הזה בדיוק עבורכם. מאפינס פעמיים קפה, רכים ואווריריים, עם קפה גם במאפה וגם בציפוי המתוק. מגישים לצד כוס קפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5098
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5097.8 קק״ל 5097.8 קק״ל
    פחמימות 615.9 גרם 615.9 גרם
    שומן 244.0 גרם 244.0 גרם
    נתרן 1317.6 מ״ג 1317.6 מ״ג
    חלבון 49.7 גרם 49.7 גרם
    סיבים תזונתיים 13.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 138.1 גרם 138.1 גרם
    כולסטרול 1255.0 מ״ג 1255.0 מ״ג
    סידן 346.0 מ״ג 346.0 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 823.6 מ״ג 823.6 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5098
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5097.8 קק״ל 5097.8 קק״ל
    פחמימות 615.9 גרם 615.9 גרם
    שומן 244.0 גרם 244.0 גרם
    נתרן 1317.6 מ״ג 1317.6 מ״ג
    חלבון 49.7 גרם 49.7 גרם
    סיבים תזונתיים 13.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 138.1 גרם 138.1 גרם
    כולסטרול 1255.0 מ״ג 1255.0 מ״ג
    סידן 346.0 מ״ג 346.0 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 823.6 מ״ג 823.6 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


מאפינס


אופן הכנה

  1. מכינים את המאפינס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה והסוכר עד שהתערובת אחידה, כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבלים עד להטמעה.
  4. לקערה נפרדת מנפים את הקמח, קקאו ואבקת אפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים.
  5. מערבבים את המים ותמצית האספרסו. מוודאים שהתערובת אינה חמה.
  6. מוסיפים חצי מכמות הקמח לתערובת במיקסר תוך כדי עירבול על מהירות נמוכה מאוד. מוסיפים לאחר מכן חצי מכמות הקפה ומערבלים. מוסיפים את שאר הקמח ואחר כך את שאר הקפה. מערבלים רק עד שאחיד.
  7. מעבירים את התערובת לתבנית מאפינס משומנת ואופים כ-20 דקות, עד שקיסם הננעץ באחד מהם יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.
  8. מכינים את הזיגוג: בקערת המיקסר מערבלים את החמאה עם וו גיטרה במשך 3 דקות. מוסיפים בהדרגה, בכל פעם שליש מאבקת הסוכר ומערבלים היטב.
  9. מוסיפים את תמצית האספרסו והשמנת ומערבלים עד שאחיד.
  10. מורחים את הזיגוג על המאפינס או מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל כל מאפין. מפזרים שברי אגוזי לוז ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה אוכלים בשעת הקפה? מאפינס פעמיים קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נעמי גודלבסקי

    כמה קפה נמס זה מנה אספררסו?

      Avatar
      מערכת Foody

      כוס אספרסו (מנת אספרסו) מכילה 30-40 מ”ל (קפה ומים). אפשר להחליף את האספרסו בחצי כוס קפה נמס. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות