מה אוכלים בשעת הקפה? מאפינס פעמיים קפה

אוהבים קפה? המתכון הזה בדיוק עבורכם. מאפינס פעמיים קפה, רכים ואווריריים, עם קפה גם במאפה וגם בציפוי המתוק. מגישים לצד כוס קפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

מאפינס

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את המאפינס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה והסוכר עד שהתערובת אחידה, כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבלים עד להטמעה.
  4. לקערה נפרדת מנפים את הקמח, קקאו ואבקת אפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים.
  5. מערבבים את המים ותמצית האספרסו. מוודאים שהתערובת אינה חמה.
  6. מוסיפים חצי מכמות הקמח לתערובת במיקסר תוך כדי עירבול על מהירות נמוכה מאוד. מוסיפים לאחר מכן חצי מכמות הקפה ומערבלים. מוסיפים את שאר הקמח ואחר כך את שאר הקפה. מערבלים רק עד שאחיד.
  7. מעבירים את התערובת לתבנית מאפינס משומנת ואופים כ-20 דקות, עד שקיסם הננעץ באחד מהם יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.
  8. מכינים את הזיגוג: בקערת המיקסר מערבלים את החמאה עם וו גיטרה במשך 3 דקות. מוסיפים בהדרגה, בכל פעם שליש מאבקת הסוכר ומערבלים היטב.
  9. מוסיפים את תמצית האספרסו והשמנת ומערבלים עד שאחיד.
  10. מורחים את הזיגוג על המאפינס או מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל כל מאפין. מפזרים שברי אגוזי לוז ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5048.9 קק״ל 5048.9 קק״ל
פחמימות 586.8 גרם 586.8 גרם
שומן 246.4 גרם 246.4 גרם
נתרן 1157.7 מ״ג 1157.7 מ״ג
חלבון 44.2 גרם 44.2 גרם
סיבים תזונתיים 12.5 גרם 12.5 גרם
שומן רווי 142.8 גרם 142.8 גרם
כולסטרול 1193.4 מ״ג 1193.4 מ״ג
סידן 384.3 מ״ג 384.3 מ״ג
ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 1985.8 מ״ג 1985.8 מ״ג
אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody