מאפינס שיש – הפתעה מתוקה לכל המשפחה

מאפינס מתוקים ונפלאים של שוקו-וניל עם פצפוצי שוקולד שאפשר להכין בקלות ובמהירות עם הילדים ובטח גם לאכול עם הילדים. ראו הוזהרתם!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את שקעי תבנית המאפינס בעטרות נייר (אפשר גם להכין בתבנית סיליקון ואז אין צורך בנייר או שימון).
  2. בקערת המיקסר מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד שמתקבלת קציפה אוורירית.
  3. מוסיפים את הביצים, הוניל והשמנת החמוצה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים ב 2-3 פעמים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה (לא יותר מזה).
  5. מוסיפים רק 3/4 מהשוקולד צ’יפס לתערובת לערבוב קצר.
  6. מעבירים חצי מהתערובת לקערה, ממיסים את השוקולד (אפשר במיקרו בפולסים) ומוסיפים לחצי התערובת. מערבבים היטב לאיחוד.
  7. מוזגים את התערובת הכהה לשקעי המאפינס (עד 1/3 גובה) ומעל מוזגים מהתערובת הבהירה (עד 3/4 מגובה השקע) ובעזרת סכין או מזלג “חורשים” מעט בין שתי התערובות ליצירת ה”שיש”.
  8. מפזרים מלמעלה מעט מהשוקולד צ’יפס הנותרים.
  9. מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות (עד שהמאפינס קפיציים למגע וקיסם הננעץ באחד מהם יוצא יבש). המאפינס מתייצבים בטמפ’ החדר.

    מאפינס-שיש-2
    לקחת ביס ישר מהתמונה!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 479.5 קק״ל 2877.0 קק״ל
פחמימות 70.0 גרם 419.7 גרם
שומן 23.9 גרם 143.5 גרם
נתרן 333.9 מ״ג 2003.7 מ״ג
חלבון 7.2 גרם 43.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.6 גרם
שומן רווי 13.8 גרם 82.6 גרם
כולסטרול 129.6 מ״ג 777.3 מ״ג
סידן 36.9 מ״ג 221.1 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 19.9 מ״ג
אשלגן 400.8 מ״ג 2404.6 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי ביותר!

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    קרן

    הולכת להכין כזה עכשיו שיהיה לי לצד הקפה! נראה מעולה