מאפינס תפוחים ושקדים, טבעוניים וללא גלוטן

מאפינס תפוחים רכים ואוורירים, שמכינים בלי ביצים, מוצרי חלב או גלוטן, משובצים בשבבי שקדים. קינוח מושלם שיתאים לכל אחד מהאורחים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

קישוט

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה קמח, אבקת שקדים, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
  2. בקערה אחרת מערבבים שמן קנולה, רסק תפוחים ותמצית ווניל.
  3. יוצקים את תערובת התפוחים לתערובת הקמח ומערבבים, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לשקעים בתבנית, עד שלושת רבעים מגובהם.
  5. מפזרים מעל פרוסות או שבבי שקדים.
  6. אופים במיקרוגל בתוכנית אפייה מיוחדת כ-15 דקות (או בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 25-20 דקות), עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 249.7 קק״ל 2497.2 קק״ל
פחמימות 19.2 גרם 192.3 גרם
שומן 18.4 גרם 184.2 גרם
נתרן 91.6 מ״ג 916.4 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 30.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.8 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 17.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 50.0 מ״ג 499.8 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 116.3 מ״ג 1162.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    יאאאמי! 😋

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody