מאק אנד צ’יז – מאפה פסטה עם גבינות של תמרה אהרוני
אחת המנות הכי אהובות במטבח האמריקאי היא מאק אנד צ'יז, מאפה פסטה עם המון גבינות. תמרה אהרוני מראה לכם איך להכין את המנה הכי מושחתת שיש
אחת המנות הכי אהובות במטבח האמריקאי היא מאק אנד צ'יז, מאפה פסטה עם המון גבינות. תמרה אהרוני מראה לכם איך להכין את המנה הכי מושחתת שיש
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2194.5 קק״ל 2194.5 קק״לפחמימות 248.6 גרם 248.6 גרםשומן 103.4 גרם 103.4 גרםנתרן 3980.5 מ״ג 3980.5 מ״גחלבון 88.0 גרם 88.0 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 7.1 גרםשומן רווי 62.7 גרם 62.7 גרםכולסטרול 217.5 מ״ג 217.5 מ״גסידן 1039.3 מ״ג 1039.3 מ״גברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 675.3 מ״ג 675.3 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות2195
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2194.5 קק״ל 2194.5 קק״לפחמימות 248.6 גרם 248.6 גרםשומן 103.4 גרם 103.4 גרםנתרן 3980.5 מ״ג 3980.5 מ״גחלבון 88.0 גרם 88.0 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 7.1 גרםשומן רווי 62.7 גרם 62.7 גרםכולסטרול 217.5 מ״ג 217.5 מ״גסידן 1039.3 מ״ג 1039.3 מ״גברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 675.3 מ״ג 675.3 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 2195 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאק אנד צ'יז
-
250 גרם פסטה קצרה
-
50 גרם חמאה
-
1 בצל בינוני
-
2 כפות קמח לבן
-
1 כוס חלב 3%
-
1/2מיכל או 125 מ"ל שמנת לבישול יטבתה 15%
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
100 גרם גבינת קשקבל
-
8 כדורי גבינת בייבי מוצרלה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית. קולפים וקוצצים דק את הבצל. מגרדים את הגבינה.
- בסיר עם מים רותחים וקצת מלח מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
- בסיר קטן ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הקמח וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב מתמיד עוד כדקה. מוסיפים את החלב, השמנת והתבלינים וממשיכים לערבב עד שהרוטב מסמיך מעט. מורידים מהאש, מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
מורידים מהאש ומוסיפים את הגבינה, מערבבים היטב. - מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומעבירים לתוך התבנית. מפזרים מעל את המוצרלה.
- אופים בתנור כ-20 דקות, עד הזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית. קולפים וקוצצים דק את הבצל. מגרדים את הגבינה.
- בסיר עם מים רותחים וקצת מלח מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
- בסיר קטן ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הקמח וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב מתמיד עוד כדקה. מוסיפים את החלב, השמנת והתבלינים וממשיכים לערבב עד שהרוטב מסמיך מעט. מורידים מהאש, מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
מורידים מהאש ומוסיפים את הגבינה, מערבבים היטב. - מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומעבירים לתוך התבנית. מפזרים מעל את המוצרלה.
- אופים בתנור כ-20 דקות, עד הזהבה.
הערות
- אפשר להכין את המאפה בתבניות אישיות
הערות
- אפשר להכין את המאפה בתבניות אישיות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן