מאק אנד צ’יז – מאפה פסטה עם גבינות של תמרה אהרוני

אחת המנות הכי אהובות במטבח האמריקאי היא מאק אנד צ'יז, מאפה פסטה עם המון גבינות. תמרה אהרוני מראה לכם איך להכין את המנה הכי מושחתת שיש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית. קולפים וקוצצים דק את הבצל. מגרדים את הגבינה.
  2. בסיר עם מים רותחים וקצת מלח מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
  3. בסיר קטן ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הקמח וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב מתמיד עוד כדקה. מוסיפים את החלב, השמנת והתבלינים וממשיכים לערבב עד שהרוטב מסמיך מעט. מורידים מהאש, מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
    מורידים מהאש ומוסיפים את הגבינה, מערבבים היטב.
  4. מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומעבירים לתוך התבנית. מפזרים מעל את המוצרלה.
  5. אופים בתנור כ-20 דקות, עד הזהבה.

הערות

  • אפשר להכין את המאפה בתבניות אישיות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1968.3 קק״ל 1968.3 קק״ל
פחמימות 234.6 גרם 234.6 גרם
שומן 80.0 גרם 80.0 גרם
נתרן 3985.6 מ״ג 3985.6 מ״ג
חלבון 79.5 גרם 79.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרם
שומן רווי 46.1 גרם 46.1 גרם
כולסטרול 213.1 מ״ג 213.1 מ״ג
סידן 1029.4 מ״ג 1029.4 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 634.9 מ״ג 634.9 מ״ג
אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody