מהיר ועצבני: דג סלמון ברוטב פיקנטי מהיר

דג סלמון ברוטב פיקנטי מהיר הכנה ופשוט כל כך, שתרצו להכין אותו כל יום! הרעיון הוא להשתמש ברוטב פיקנטי מוכן לדגים שעושה את כל ההבדל בטעם
דג סלמון ברוטב פיקנטי מהיר הכנה ופשוט כל כך, שתרצו להכין אותו כל יום! הרעיון הוא להשתמש ברוטב פיקנטי מוכן לדגים שעושה את כל ההבדל בטעם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    555
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 555.0 קק״ל 1110.0 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 24.9 גרם
    סוכר 4.8 גרם 9.5 גרם
    שומן 36.1 גרם 72.2 גרם
    נתרן 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    חלבון 42.3 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    555
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 555.0 קק״ל 1110.0 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 24.9 גרם
    סוכר 4.8 גרם 9.5 גרם
    שומן 36.1 גרם 72.2 גרם
    נתרן 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    חלבון 42.3 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את שמן הזית במחבת עם מכסה.
  2. מניחים את חתיכות הדג כשהעור כלפי מטה, ומטגנים במשך כדקה.
  3. מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים 3 כפות מים ומכסים את המחבת במכסה.
  5. ממשיכים לבשל במשך כ-20 דקות על להבה בינונית, עד שהדגים מוכנים.
  6. מפזרים כוסברה קצוצה מעל ומגישים עם חלה טרייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מהיר ועצבני: דג סלמון ברוטב פיקנטי מהיר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות