מה הכי רומנטי בעיניי מלי מאירוב? פילה דג מטוגן בציפוי משגע!

פילטים של דג סול או אמנון בציפוי קריספי מנחם, מושרים ומתובלים בלימון, חרדל, עשבי תיבול ותבלינים. מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה ומהירה שאפשר להגיש עם הכל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

השריית הדגים

תערובת הקמח

תערובת הביצים

אופן הכנה

  1. מפשירים ומשרים את הדג עם מרכיבי ההשריה למשך לילה או מספר שעות במקרר.
  2. שוטפים את הדגים ומניחים אותם על נייר סופג ומייבשים היטב.
  3. מחממים מחבת עם שמן (גובה השמן צריך להיות כמו שמטגנים שניצל).
  4. טובלים את הדגים בתערובת הקמח, מיד מעבירים לתערובת הביצים ומטגנים משני הצדדים.

    פילה דג בציפוי משגע. צילום: מלי מאירוב
    פילה דג בציפוי משגע. צילום: מלי מאירוב

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 7 מנות
קלוריות 324.4 קק״ל 2270.7 קק״ל
פחמימות 28.8 גרם 201.3 גרם
שומן 5.6 גרם 38.9 גרם
נתרן 1031.3 מ״ג 7219.3 מ״ג
חלבון 40.2 גרם 281.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 12.8 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 13.6 גרם
כולסטרול 132.5 מ״ג 927.8 מ״ג
סידן 60.1 מ״ג 420.4 מ״ג
ברזל 53.3 מ״ג 373.0 מ״ג
אשלגן 713.0 מ״ג 4991.1 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 4.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (90)

Avatar

    Avatar
    שרה

    הכנתי עכשיו את הדגים, יצא מושלם. טעם נדיר. ממש אהבתי

    Avatar
    Dalia Ronen

    המתכון הכי מוצלח וטעים לדג סול..תודה לך מלי מלי

הצג עוד