
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
תערובת הקמח
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
תערובת הביצים
-
2 ביצים L
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 צרור פטרוזיליהקצוצה או כוסברה קצוצה
אופן הכנה
- מפשירים ומשרים את הדג עם מרכיבי ההשריה למשך לילה או מספר שעות במקרר.
- שוטפים את הדגים ומניחים אותם על נייר סופג ומייבשים היטב.
- מחממים מחבת עם שמן (גובה השמן צריך להיות כמו שמטגנים שניצל).
- טובלים את הדגים בתערובת הקמח, מיד מעבירים לתערובת הביצים ומטגנים משני הצדדים.
פילה דג בציפוי משגע. צילום: מלי מאירוב
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
7
מנות
קלוריות
324.4
קק״ל
2270.7
קק״ל
פחמימות
28.8
גרם
201.3
גרם
שומן
5.6
גרם
38.9
גרם
נתרן
1031.3
מ״ג
7219.3
מ״ג
חלבון
40.2
גרם
281.4
גרם
סיבים תזונתיים
1.8
גרם
12.8
גרם
שומן רווי
1.9
גרם
13.6
גרם
כולסטרול
132.5
מ״ג
927.8
מ״ג
סידן
60.1
מ״ג
420.4
מ״ג
ברזל
53.3
מ״ג
373.0
מ״ג
אשלגן
713.0
מ״ג
4991.1
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
4.8
מ״ג
תגובות (90)
הכנתי עכשיו את הדגים, יצא מושלם. טעם נדיר. ממש אהבתי
המתכון הכי מוצלח וטעים לדג סול..תודה לך מלי מלי