מה מקבלים מספינג’ וסופגנייה? סופגספינג’!

בחנוכה מותר לנו הכל! מטוגן, מתוק ובכלל - מושחת. אז למה להתלבט בין סופגניות לבין ספינג' אם אפשר לשלב? חגית אלקבץ מכינה סופגספינג' מפתיעות ויפות שיגוונו לכם את חוויות החג
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל חומרי הבצק לקערת המיקסר. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המרגרינה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מכסים את הבצק ומתפיחים למשך שעה.
  3. מוציאים ומרדדים את הבצק למשטח בעובי 1 ס”מ, מקמחים מעט וקורצים בעזרת קורצן פרח.
  4. מניחים כל פרח על גזיר סנו סושי - נייר אפייה טבעי שהכנו מראש, מקמחים מעט מעל כל פרח ומתפיחים עוד 20 דקות.
  5. מחממים שמן בגובה חצי מחבת לחום של 160-170 מעלות, מטגנים עם הנייר. אחרי דקה מסירים את גזירי הנייר ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
  6. מוציאים לקערה מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, טובלים בדבש חמים כשהסופגניות קרות או לוחצים אותן כשהן עוד חמות בתוך צלחת עם סוכר.
    סופגספינג'. צילום: חגית אלקבץ
    סופגספינג’. צילום: חגית אלקבץ

    סופגספינג'. צילום: חגית אלקבץ
    סופגספינג’. צילום: חגית אלקבץ

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 242.4 קק״ל 6058.9 קק״ל
פחמימות 50.4 גרם 1258.9 גרם
שומן 3.4 גרם 84.1 גרם
נתרן 77.2 מ״ג 1930.3 מ״ג
חלבון 3.1 גרם 77.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 19.6 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 32.2 גרם
כולסטרול 20.3 מ״ג 506.4 מ״ג
סידן 6.7 מ״ג 166.9 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 9.4 מ״ג
אשלגן 33.8 מ״ג 846.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה ((: