מה מקבלים מספינג’ וסופגנייה? סופגספינג’!

בחנוכה מותר לנו הכל! מטוגן, מתוק ובכלל - מושחת. אז למה להתלבט בין סופגניות לבין ספינג' אם אפשר לשלב? חגית אלקבץ מכינה סופגספינג' מפתיעות ויפות שיגוונו לכם את חוויות החג
בחנוכה מותר לנו הכל! מטוגן, מתוק ובכלל - מושחת. אז למה להתלבט בין סופגניות לבין ספינג' אם אפשר לשלב? חגית אלקבץ מכינה סופגספינג' מפתיעות ויפות שיגוונו לכם את חוויות החג
  • חגית אלקבץ
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.4 קק״ל 6058.9 קק״ל
    פחמימות 50.4 גרם 1258.9 גרם
    שומן 3.4 גרם 84.1 גרם
    נתרן 77.2 מ״ג 1930.3 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 77.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 32.2 גרם
    כולסטרול 20.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 6.7 מ״ג 166.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 846.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.4 קק״ל 6058.9 קק״ל
    פחמימות 50.4 גרם 1258.9 גרם
    שומן 3.4 גרם 84.1 גרם
    נתרן 77.2 מ״ג 1930.3 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 77.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 32.2 גרם
    כולסטרול 20.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 6.7 מ״ג 166.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 846.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל חומרי הבצק לקערת המיקסר. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המרגרינה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מכסים את הבצק ומתפיחים למשך שעה.
  3. מוציאים ומרדדים את הבצק למשטח בעובי 1 ס”מ, מקמחים מעט וקורצים בעזרת קורצן פרח.
  4. מניחים כל פרח על גזיר סנו סושי - נייר אפייה טבעי שהכנו מראש, מקמחים מעט מעל כל פרח ומתפיחים עוד 20 דקות.
  5. מחממים שמן בגובה חצי מחבת לחום של 160-170 מעלות, מטגנים עם הנייר. אחרי דקה מסירים את גזירי הנייר ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
  6. מוציאים לקערה מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, טובלים בדבש חמים כשהסופגניות קרות או לוחצים אותן כשהן עוד חמות בתוך צלחת עם סוכר.
    סופגספינג'. צילום: חגית אלקבץ
    סופגספינג’. צילום: חגית אלקבץ

    סופגספינג'. צילום: חגית אלקבץ
    סופגספינג’. צילום: חגית אלקבץ

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה מקבלים מספינג’ וסופגנייה? סופגספינג’!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה ((:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות