מוס שוקולד ב-5 דקות

רוצים להכין קינוח שוקולדי מרשים, טעים ובמינימום מאמץ? איילת הירשמן מכינה מוס שוקולד ב-5 דקות ומ-4 מרכיבים בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את השוקולד בקערה המתאימה למיקרוגל, מוסיפים 4 כפות מהשמנת ומחממים במיקרוגל עד שהשוקולד נמס. מערבבים.
  2. מוסיפים את ליקר התפוזים ומערבבים שוב.
  3. שמים את יתרת השמנת בקערת המערבל, מוסיפים את הסוכר ומקציפים לקצפת יציבה.
  4. יוצקים פנימה את השוקולד המומס ומקציפים עוד דקה רק עד שהם מתאחדים. אפשר להגיש מיד ואפשר לאחסן במקרר למשך שעה, ואז להקציף קצת לפני ההגשה.
  5. מחלקים לספלים ומגישים.

הערות

  • רצוי להשתמש בשוקולד מריר מאיכות טובה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 223.2 קק״ל 1339.4 קק״ל
פחמימות 30.2 גרם 181.0 גרם
שומן 10.2 גרם 61.3 גרם
נתרן 5.0 מ״ג 30.2 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 16.5 גרם
סיבים תזונתיים 3.3 גרם 20.0 גרם
שומן רווי 6.9 גרם 41.3 גרם
כולסטרול 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
סידן 28.4 מ״ג 170.4 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 17.3 מ״ג
אשלגן 260.1 מ״ג 1560.5 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 7.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody