רקע ברימאג

מוס שוקולד פשוט וקל להכנה

קינוח אוורירי, נמס בפה, מרשים ביותר והכי חשוב - עשוי משוקולד. קבלו את הקינוח שאף אחד לא יסרב לו, מוס שוקולד פשוט, קל להכנה ומענג!
קינוח אוורירי, נמס בפה, מרשים ביותר והכי חשוב - עשוי משוקולד. קבלו את הקינוח שאף אחד לא יסרב לו, מוס שוקולד פשוט, קל להכנה ומענג!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 403.1 קק״ל 2822.0 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 147.0 גרם
    שומן 34.1 גרם 239.0 גרם
    נתרן 20.6 מ״ג 144.0 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 22.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 21.1 גרם 148.0 גרם
    כולסטרול 82.0 מ״ג 574.0 מ״ג
    סידן 65.9 מ״ג 461.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 232.6 מ״ג 1628.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 403.1 קק״ל 2822.0 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 147.0 גרם
    שומן 34.1 גרם 239.0 גרם
    נתרן 20.6 מ״ג 144.0 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 22.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 21.1 גרם 148.0 גרם
    כולסטרול 82.0 מ״ג 574.0 מ״ג
    סידן 65.9 מ״ג 461.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 232.6 מ״ג 1628.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את השוקולד ו-100 מ”ל שמנת מתוקה בתוך קערת זכוכית.
  2. ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על באן מרי או במיקרוגל בפולסים.
  3. מערבבים יחד את השמנת והשוקולד עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה, ומצננים במשך 5 דקות.
  4. בינתיים מקציפים בעזרת בלנדר מוט בראון, 300 מ”ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה ורכה.
  5. מוסיפים לקצפת את השוקולד המומס בנגלות, כל פעם כמה כפות, וממשיכים להקציף בעזרת בלנדר מוט עד שהשוקולד נטמע, ומתחיל להיווצר מוס יציב ורך, בצבע חום בהיר.
  6. אפשר להעביר את המוס לכלי הגשה מיד בעזרת כף, או לקרר במשך כ-30 דקות, להעביר לשקית זילוף ולזלף לתוך כלי הגשה בצורה מוקפדת יותר. מעבירים למקרר.
  7. מקציפים בעזרת בלנדר מוט את 100 מ”ל הנותרים של השמנת המתוקה לקצפת יציבה ורכה.
  8. מקשטים את המוס בתלוליות קצפת ופירות יער טריים ומגישים מיד.

    מוס שוקולד
    מוס שוקולד מרשים בקלי קלות שקוצר מחמאות! צילום: אלי סטרול

יש לנו עוד כמה מתכונים שאתם חייבים להכין!
מוס שוקולד פשוט וקל להכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות