מוס שוקולד קלאסי של ישראל אהרוני

מי לא אוהב מוס שוקולד? השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין מוס שוקולד קלאסי, טעים ואוורירי בזריזות ומחמישה רכיבים בלבד. הכינו את הכפיות!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

מוס שוקולד

אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד לקוביות. חותכים את החמאה לקוביות. מפרידים את הביצים.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או על באן מרי. מוסיפים את הווניל ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
  4. לתוך קערת השוקולד מערבבים את החלמונים אחד אחד, עד שהם נבלעים בתערובת. מקפלים פנימה בעדינות את הקצף לתערובת אחידה.
  5. מעבירים את המוס לכלי הגשה ומקררים.
  6. לפני ההגשה מפזרים מעל דרך מסננת קטנה את הקקאו, מקשטים בתותים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 853.2 קק״ל 3412.9 קק״ל
פחמימות 86.8 גרם 347.1 גרם
שומן 51.7 גרם 206.9 גרם
נתרן 96.2 מ״ג 384.7 מ״ג
חלבון 12.2 גרם 49.0 גרם
סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
שומן רווי 31.2 גרם 125.0 גרם
כולסטרול 335.7 מ״ג 1342.7 מ״ג
סידן 83.9 מ״ג 335.8 מ״ג
ברזל 5.4 מ״ג 21.8 מ״ג
אשלגן 482.1 מ״ג 1928.6 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody