מוקפץ אטריות אורז עם בקר וירקות

מנת נודלס מושלמת של מוקפץ אטריות אורז שמכינים ב-10 דקות, עם רצועות סינטה, מלא ירקות ורוטב אסייתי משגע שמקפיץ את כל המנה. חופשה בתאילנד בלי לצאת מהבית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את אטריות האורז על פי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, מערבבים עם 2 כפות מים ומניחים בצד.
  2. בינתיים חותכים את הבצל לרצועות, את שיני השום לפרוסות, את הברוקולי מפרידים לפרחים קטנים, את הקישואים חותכים לקוביות או פרוסות ואת אפונת השלג למקטעים של 3 ס”מ.
  3. חותכים את בשר הסינטה לרצועות דקות.
  4. מחממים את השמן בווק או מחבת גדולה ומטגנים את הבצל במשך 5 דקות.
  5. מוסיפים את הבשר והשום ומטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב, במשך 3-5 דקות.
  6. מוסיפים את הברוקולי, הקישוא ואפונת השלג וממשיכים לטגן במשך 5-7 דקות נוספות.
  7. מזלפים מעל את רוטב הטריאקי, רוטב הסויה ושמן השומשום ומערבבים.
  8. מוסיפים את אטריות האורז וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב, במשך 3 דקות.
  9. מעבירים את המנה לצלחת הגשה, מזלפים מעל מעט שמן צ’ילי ומקשטים בבוטנים קצוצים ועלי כוסברה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 364.3 קק״ל 1457.1 קק״ל
פחמימות 14.3 גרם 57.1 גרם
שומן 14.7 גרם 58.7 גרם
נתרן 541.9 מ״ג 2167.8 מ״ג
חלבון 44.1 גרם 176.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.8 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.7 גרם
כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
סידן 58.7 מ״ג 234.7 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
אשלגן 506.5 מ״ג 2026.1 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody