מוקפץ סינטה עם נבטים, בצל ירוק וקולורבי

10 דקות עבודה ויש לכם מוקפץ סינטה מושלם של אהרוני, עם רוטב אסייתי מושלם. מכינים בזמן הזה אורז לבן, מגישים ביחד ומרגישים בסין
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    21

מצרכים

משרה

טיגון

רוטב

אופן הכנה

  1. חותכים את הסטייקים לרוחבם לרצועות דקות של כ-2-3 מילימטר עובי. 
  2. מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הבשר למשך כשעתיים לפחות.
  3. מחממים שתי כפות שמן במחבת רחבה או בווק. כשהשמן חם מאד, מכניסים פנימה את רצועות הבשר לטיגון של כשתי דקות, תוך עירבוב מתמיד. מוציאים את הבשר מהמחבת. 
  4. מוסיפים למחבת עוד שתי כפות שמן וכשהוא חם מאד מכניסים פנימה את השום והג’ינג’ר לטיגון תוך ערבוב של כדקה.  
  5. מוסיפים למחבת את הקולרבי והבצל הירוק לטיגון של כדקה. מחזירים פנימה את רצועות הבשר ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כשתי דקות. רק בסוף מוסיפים את הנבטים, מערבבים חצי דקה. 
  6. מגישים על אורז לבן. 
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 419.7 קק״ל 1678.8 קק״ל
פחמימות 21.8 גרם 87.1 גרם
סוכר 11.9 גרם 47.6 גרם
שומן 29.6 גרם 118.5 גרם
נתרן 923.4 מ״ג 3693.5 מ״ג
חלבון 48.7 גרם 194.9 גרם
סיבים תזונתיים 9.2 גרם 37.0 גרם
שומן רווי 8.6 גרם 34.3 גרם
כולסטרול 16.7 מ״ג 66.9 מ״ג
סידן 81.3 מ״ג 325.4 מ״ג
ברזל 8.5 מ״ג 34.1 מ״ג
אשלגן 644.2 מ״ג 2576.7 מ״ג
אבץ 7.8 מ״ג 31.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    Olga Brecher

    מתכון מדהים. המוקפץ יוצא עם ניחוח לא רגיל לאוכל מהמזרח. שילוב התפוז והברנדי מוסיף המון. ישנם כמה אי דיוקים במתכון למשל חיתוך הבשר בעובי של 2-3 מילימטר(זה צריך להיות סנטימטר). חבל על הטעויות שעלולות להרוס למי שלא שם לב כי יוצא מאוד מאוד טעים.