מוקפץ עוף ופלפלים צבעוניים

מפסיקים להזמין ומתחילים להכין לבד במטבח הביתי: בת חן דיאמנט מלמדת להכין מוקפץ עוף ופלפלים צבעוניים ברוטב סויה ודבש משגע. מגישים עם אורז לבן
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    19

מצרכים

עוף וירקות

תיבול העוף

רוטב

אופן הכנה

  1. מנקים את פילה העוף וחותכים אותו לקוביות בגודל 2*2 ס”מ.
  2. חותכים את כל הירקות לגודל הרצוי.
  3. שמים את העוף בקערה, מתבלים אותו במלח ופלפל ומערבבים בקמח הטמפורה.
  4. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה, טורפים בעזרת מטרפה עד שהדבש מתמוסס.
  5. מחממים את הווק על האש הכי גבוהה שיש, מוסיפים מעט שמן ומוסיפים את הקשיו. מטגנים עד הזהבה תוך כדי ערבוב, מוציאים החוצה למגש עם נייר סופג, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את פלפלי השאטה השלמים עד להזהבה קלה, מוציאים למגש עם הקשיו.
  6. מוסיפים לווק החם שמן ואת חתיכות העוף המצופות, מערבבים ומטגנים למשך כ- 5 דקות עד להזהבה.
  7. מוציאים את העוף מהווק הצידה למגש.
  8. מוסיפים את הרוטב לווק החם ואליו את כל הירקות למעט הבצל הירוק, מבשלים כדקה-שתיים ומערבבים.
  9. מוסיפים את העוף ומערבבים.
  10. מבשלים על אש גבוהה עד אשר אין נוזלים בווק, מוסיפים את הקשיו ופלפל השאטה ומערבבים, מכבים את האש ומוסיפים את הבצל הירוק.
  11. מגישים מעל אורז לבן.
תכף יהיה פה טעים
תכף יהיה פה טעים

 

מכינים את כל המרכיבים בסמוך לווק
מכינים את כל המרכיבים בסמוך לווק

 

מושלם
מושלם

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 343.1 קק״ל 1372.4 קק״ל
פחמימות 27.5 גרם 110.2 גרם
שומן 10.9 גרם 43.7 גרם
נתרן 1723.1 מ״ג 6892.3 מ״ג
חלבון 34.7 גרם 138.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.6 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 91.8 מ״ג 367.4 מ״ג
סידן 52.4 מ״ג 209.4 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 927.5 מ״ג 3709.8 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    הדר לוי

    המתכון לא מדויק, וזה חבל מאוד. המצרכים לא תואמים את אופן ההכנה. לאן נעלמו הפטריות והבצל הקצוץ? למה בצל ירוק ופלפל שאטה לא מופיע במרכיבים..? מאכזב…

      Avatar
      Foody Foody

      תיקנו את המתכון והוספנו את הפלפל החריף ואת הבצל הירוק. תודה על ההערה. שימי לב שבסעיף 8 מכניסים את כל הירקות, כולל הבצל והפטריות.

      Avatar
      הדר לוי

      תודה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody