רקע הנמל

מטריף ומתפצח: חטיף שוקולד וקינואה שלא תפסיקו לנשנש

הרבה טעם, מעט רגשות אשם - מתכון מהיר ומעולה של חטיף שוקולד עם קינואה, סוגר גם את הפינה למתוק וגם את הצורך בחטיף בריא!
הרבה טעם, מעט רגשות אשם - מתכון מהיר ומעולה של חטיף שוקולד עם קינואה, סוגר גם את הפינה למתוק וגם את הצורך בחטיף בריא!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    892
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 892.2 קק״ל 892.2 קק״ל
    פחמימות 118.7 גרם 118.7 גרם
    שומן 38.5 גרם 38.5 גרם
    נתרן 73.6 מ״ג 73.6 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 24.8 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 119.3 מ״ג 119.3 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 1119.0 מ״ג 1119.0 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    892
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 892.2 קק״ל 892.2 קק״ל
    פחמימות 118.7 גרם 118.7 גרם
    שומן 38.5 גרם 38.5 גרם
    נתרן 73.6 מ״ג 73.6 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 24.8 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 119.3 מ״ג 119.3 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 1119.0 מ״ג 1119.0 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

קחו מתכון נפלא של חטיף שוקולד וקינואה שמתפצחת בפה במקסימום של טעם והנאה. אל תשכחו גם שהקינואה עשירה בחלבון, ברזל, ויטמינים ומינרלים, שהופכים את החטיף לאטרקטיבי במיוחד גם לילדים וגם למבוגרים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


חטיף שוקולד וקינואה


אופן הכנה

  1. קולים את הקינואה במחבת במשך 5 דקות, עד שיש קולות פצפוץ.
  2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בסבבים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי. מוסיפים את מחית הנוגט ומלח הים האטלנטי ומערבבים היטב.
  3. מערבבים בקערה את הקינואה הקלויה ותערובת השוקולד והנוגט למסה אחת.
  4. יוצקים את המסה לתבנית עם נייר אפייה אינגליש קייק הנמל ומקררים במקרר במשך שעה, עד להתייצבות.
  5. פורסים לחטיפים בגודל הרצוי ומאחסנים בכלי אטום היטב.
חטיף שוקולד וקינואה1
חטיף שוקולד וקינואה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      Foody team

      משמח לקרוא, אוסנת!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות