מילפיי חסכוני בקלוריות של שרית נובק

הקינוח המוכר והאהוב - מילפיי, בגרסה חסכונית בקלוריות! שרית נובק האלופה מלמדת אותנו צעד אחר צעד איך מכינים מילפיי מושלם - הכינו כפיות!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בצק

מילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את בסיסי הבצק: פותחים את הבצק על גבי נייר אפיה ומרדדים אותו במערוך ליריעה דקה. מפזרים מעל הבצק כף סוכר טרוביה ומהדקים במערוך.
  3. מניחים מעל הבצק נייר אפיה נוסף ומעליו מניחים תבנית נוספת. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק משחים.
  4. מוציאים את הבצק מהתנור וחותכים למלבנים בגודל 5*10 ס”מ ומצננים.
  5. מכינים את המילוי: מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מקציפים ביחד את כל המצרכים: שמנת, מסקרפונה, תמצית וניל וממתיק טרוביה.
  6. מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק בעובי 1 ס”מ ומזלפים תלוליות על גבי בסיס בצק.
  7. מניחים מעליו בסיס נוסף ומזלפים תלוליות מהקרם גם מעליו. חוזרים על הפעולה שוב - סה”כ 3 בסיסים ו-3 שכבות קרם.
  8. מסדרים פירות מלמעלה ושומרים בקירור עד ההגשה.

    מילפיי. צילום: שרית נובק
    מילפיי. צילום: שרית נובק

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 159.7 קק״ל 798.4 קק״ל
פחמימות 2.5 גרם 12.6 גרם
סוכר 1.0 גרם 4.9 גרם
שומן 16.0 גרם 80.0 גרם
נתרן 18.5 מ״ג 92.5 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 10.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 10.8 גרם 54.0 גרם
כולסטרול 48.0 מ״ג 240.0 מ״ג
סידן 30.1 מ״ג 150.6 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
אשלגן 39.1 מ״ג 195.4 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar