
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
בצק
-
1 חבילה בצק עליםמופשר לילה במקרר
-
1 כף ממתיק טרוביההחלפה לסוכר לבן
מילוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם גבינת מסקרפונהבטמפרטורת החדר
-
2 כפיות ממתיק טרוביההחלפה לסוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 סלסילה תותיםאו פירות יער טריים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את בסיסי הבצק: פותחים את הבצק על גבי נייר אפיה ומרדדים אותו במערוך ליריעה דקה. מפזרים מעל הבצק כף סוכר טרוביה ומהדקים במערוך.
- מניחים מעל הבצק נייר אפיה נוסף ומעליו מניחים תבנית נוספת. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק משחים.
- מוציאים את הבצק מהתנור וחותכים למלבנים בגודל 5*10 ס”מ ומצננים.
- מכינים את המילוי: מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מקציפים ביחד את כל המצרכים: שמנת, מסקרפונה, תמצית וניל וממתיק טרוביה.
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק בעובי 1 ס”מ ומזלפים תלוליות על גבי בסיס בצק.
- מניחים מעליו בסיס נוסף ומזלפים תלוליות מהקרם גם מעליו. חוזרים על הפעולה שוב - סה”כ 3 בסיסים ו-3 שכבות קרם.
- מסדרים פירות מלמעלה ושומרים בקירור עד ההגשה.
מילפיי. צילום: שרית נובק
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
5
מנות
קלוריות
159.7
קק״ל
798.4
קק״ל
פחמימות
2.5
גרם
12.6
גרם
סוכר
1.0
גרם
4.9
גרם
שומן
16.0
גרם
80.0
גרם
נתרן
18.5
מ״ג
92.5
מ״ג
חלבון
2.0
גרם
10.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
10.8
גרם
54.0
גרם
כולסטרול
48.0
מ״ג
240.0
מ״ג
סידן
30.1
מ״ג
150.6
מ״ג
ברזל
0.4
מ״ג
1.8
מ״ג
אשלגן
39.1
מ״ג
195.4
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובות (0)