מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות של מאיר אדוני

מאיר אדוני מכין לכם קינוח סודי מבית משפחת אדוני: מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות. מנה חגיגית ומיוחדת, מושלמת לסופה של ארוחת החג
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

קדאיף

קרם מלבי

תאנים צלויות

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הקדאיף: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים חמאה, פותחים את שערות הקדאיף על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
  3. מפזרים פרחי ורדים ואבקת סוכר ואופים בתנור עד השחמה כ-10-15 דקות. 
  4. מכינים קרם מלבי: מביאים לרתיחה שמנת צמחית, חלב שקדים, סוכר, ותמצית מי ורדים.
  5. בקערית בינונית מערבבים היטב קורנפלור וחצי כוס מים. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר וטוחנים היטב עם בלנדר מוט.
  6. מסירים מהלהבה ומקררים היטב את הקרם, כ-3 שעות.
  7. צולים את התאנים במחבת.
  8. מרכיבים: שמים בצלחת הגשה מהקרם מלבי, שברי שערות קדאיף ותאנים צלויות. מפזרים אבקת סוכר ופיסטוקים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 823.9 קק״ל 3295.7 קק״ל
פחמימות 104.0 גרם 416.1 גרם
שומן 30.5 גרם 121.9 גרם
נתרן 186.2 מ״ג 744.6 מ״ג
חלבון 11.0 גרם 43.9 גרם
סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.2 גרם
שומן רווי 16.5 גרם 66.0 גרם
כולסטרול 80.4 מ״ג 321.7 מ״ג
סידן 252.4 מ״ג 1009.5 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
אשלגן 555.2 מ״ג 2220.7 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody