
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה ו-15 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים12
מצרכים
שכבות
-
1 חבילה בצק עלים קפואמופשר לפי הוראות היצרן
-
3 כפות אבקת סוכר
קרם לימון
תותים בליקר
-
1 קופסה תותים
-
1/4 כוס ליקר תפוזים
-
2 כפות סוכר לבןהחלפה לסוכר טרוביה
הגשה
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים קרם לימון: שמים את החלמונים, סוכר במיקסר ומקציפים דקה. מוסיפים מיץ וקליפת לימון וקורנפלור ומערבבים עוד דקה.
- מוסיפים חלב, ומחממים על 80 מעלות עד שמתקבל קרם סמיך. מקררים.
- מכינים את השכבות: אופים את הבצק בין 2 ניירות אפיה, ובין שתי תבניות לחוצות אלה לאלה על חום של 180 מעלות כחצי שעה.
- חותכים את הבצק האפוי למלבנים.
- משרים את התותים בליקר ובסוכר.
- מזלפים על הבצק מעט קרם לימון, מניחים שכבה נאה של קצפת, מעל את התותים ומעל עוד מלבן בצק.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
290.3
קק״ל
1741.9
קק״ל
פחמימות
45.6
גרם
273.4
גרם
סוכר
48.6
גרם
291.8
גרם
שומן
6.6
גרם
39.6
גרם
נתרן
48.5
מ״ג
290.9
מ״ג
חלבון
6.5
גרם
39.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.1
גרם
0.8
גרם
שומן רווי
3.0
גרם
17.8
גרם
כולסטרול
179.0
מ״ג
1074.0
מ״ג
סידן
102.5
מ״ג
614.8
מ״ג
ברזל
0.5
מ״ג
2.9
מ״ג
אשלגן
139.0
מ״ג
833.9
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
4.0
מ״ג
תגובות (0)