מי צריך כנפיים? כרובית צלויה בסגנון בפאלו פיקנטי

בא לכם להפתיע את האורחים או את עצמכם בטעמים שעדיין לא הכרתם? קבלו כרובית צרובה בתנור שמכינים בקלות, ברוטב מתקתק ופיקנטי, ובסוף כולם יבקשו מכם את המתכון!
בא לכם להפתיע את האורחים או את עצמכם בטעמים שעדיין לא הכרתם? קבלו כרובית צרובה בתנור שמכינים בקלות, ברוטב מתקתק ופיקנטי, ובסוף כולם יבקשו מכם את המתכון!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.8 קק״ל 891.1 קק״ל
    פחמימות 47.5 גרם 190.1 גרם
    שומן 1.5 גרם 6.1 גרם
    נתרן 3533.0 מ״ג 14132.2 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 23.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 26.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.2 מ״ג 292.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 899.1 מ״ג 3596.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.8 קק״ל 891.1 קק״ל
    פחמימות 47.5 גרם 190.1 גרם
    שומן 1.5 גרם 6.1 גרם
    נתרן 3533.0 מ״ג 14132.2 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 23.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 26.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.2 מ״ג 292.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 899.1 מ״ג 3596.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרובית

רוטב בפאלו

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הכרובית: מרתיחים סיר מים עם מלח. מחלקים את הכרובית לפרחים. כשהמים רותחים חולטים את פרחי הכרובית במים למשך חמש דקות, מסננים מהמים ומעבירים לקערה.
  2. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  3. מכינים את הרוטב: מחממים בסיר קטן את רוטב הצ’ילי המתוק יחד עם רוטב הצ’ילי החריף, הדבש והפפריקה. מביאים לרתיחה עדינה על אש נמוכה ומבשלים 20 דקות כדי שהרוטב יצטמצם (הזהרו שלא יישרף, אפשר להוסיף 1-2 כפות מים לפי הצורך).
  4. מוסיפים את הקורנפלור המומס במים לתערובת ומערבבים היטב תוך כדי בישול (עוד 2-3 דקות). הרוטב יסמיך מעט.
  5. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים היטב.
  6. מוזגים את הרוטב מהסיר היישר על פרחי הכרובית ומערבבים היטב עד שכל הפרחים מצופים ברוטב.
  7. מעבירים את הכרובית לתבנית האפייה ומכניסים לתנור ל-15 דקות.

    אופים את הכרובית 15 דקות
    אופים את הכרובית 15 דקות

  8. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בעשבי תיבול ושומשום.

    כרובית צלויה ברוטב באפלו - מקשטים ומגישים
    כרובית צלויה ברוטב באפלו - מקשטים ומגישים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מי צריך כנפיים? כרובית צלויה בסגנון בפאלו פיקנטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ורדית מעודה

    מנה פשוט פצצה…אני טבעונית:))

קטגוריות

אביזרים

טכניקות