
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
סלט
-
1/2 חבילה אטריות שעועיתמזרח מערבדקיקות
-
2 גזרים בינונייםקלופים
-
1/4 כרוב סיני בינוניאו כרוב לבן רגיל
-
3 מלפפונים בינוניים
-
1 פלפל אדום בינונית
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןאו שימג'י
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 כפית שורש ג’ינג’ר
רוטב
-
4 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- משרים אטריות כמה דקות ספורות במים רותחים, מסננים.
- לסלט: חותכים גזר, כרוב, מלפפונים וגמבה לרצועות דקות. פורסים פטריות שמפיניון, פלפל חריף ובצל ירוק לפרוסות דקות. מוסיפים לאטריות ומערבבים.
- מוסיפים לסלט את הנאגטס הלוהטים ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הנאגטס הלוהטים ומתבלים. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
486.1
קק״ל
972.2
קק״ל
פחמימות
71.0
גרם
142.1
גרם
שומן
75.2
גרם
150.5
גרם
נתרן
510.9
מ״ג
1021.9
מ״ג
חלבון
2.5
גרם
5.0
גרם
סיבים תזונתיים
4.6
גרם
9.2
גרם
שומן רווי
2.8
גרם
5.6
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
47.1
מ״ג
94.3
מ״ג
ברזל
1.0
מ״ג
2.0
מ״ג
אשלגן
647.0
מ״ג
1294.1
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
0.5
מ״ג
תגובה אחת
אהבתי את המתכונים ואת החומרים שלכם