איך מכינים מלאווח בבית? קבלו מתכון של מלאווח תימני ביתי!

אין מאכל שיותר מזוהה עם שבת, עם המשפחה ממלאווח, קבלו מתכון קל להכנה למלאווח ביתי, טבעוני ללא לקטוז, עכשיו נשאר רק להכין רסק ויש מלאווח תימני בבית! אושר!
אין מאכל שיותר מזוהה עם שבת, עם המשפחה ממלאווח, קבלו מתכון קל להכנה למלאווח ביתי, טבעוני ללא לקטוז, עכשיו נשאר רק להכין רסק ויש מלאווח תימני בבית! אושר!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    470
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 470.0 קק״ל 3760.1 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 390.0 גרם
    שומן 27.4 גרם 219.0 גרם
    נתרן 600.4 מ״ג 4803.1 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 53.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 74.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 81.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 66.9 מ״ג 535.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    470
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 470.0 קק״ל 3760.1 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 390.0 גרם
    שומן 27.4 גרם 219.0 גרם
    נתרן 600.4 מ״ג 4803.1 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 53.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 74.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 81.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 66.9 מ״ג 535.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר שמים את הקמח (אחרי ניפוי), המלח, הסוכר והמים ומערבלים כ-5 דק’ עד קבלת בצק רך וחלק (אם אין מיקסר אפשר ללוש ידנית כמובן).
  2. על משטח מקומח לשים מעט את הבצק לצורת עיגול ונותנים לו לנוח כ-30 דק’. לאחר מנוחה מחלקים את הבצק ל-8 חלקים שווים וכל חלק מעבדים לכדור. מכסים ונותנים לכדורים לנוח 15 דק’.
  3. לאחר מנוחה מרדדים כל כדור לעיגול דק ומורחים מעליו שכבת “מחמאה” של בלו-בנד. מותחים מעט את הבצק ומקפלים פנימה, מורחים שכבת “מחמאה” נוספת ומגלגלים לצורת “שבלול”. משאירים את ה”שבלולים” לנוח כ-15 דק’. לאחר המנוחה מרדדים כל שבלול לעיגול (15X15 בערך).
  4. מחממים מחבת משומנת מעט ומטגנים כל מלוואח עד הזהבה משני הצדדים (על אש נמוכה-בינונית).
  5. מגישים עם רסק, ביצה וסחוג ונהנים מכל ביס!

    מלוואח תוצרת בית
    מלוואח תוצרת בית

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
איך מכינים מלאווח בבית? קבלו מתכון של מלאווח תימני ביתי!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    רינת רביבו

    מושלם!!!!!

תגובות (46)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות