רקע יטבתה

מלבי וניל קרמי ומושלם – תענוג קריר לימים החמים

הקיץ בפתח ואנחנו מזמינים אתכם להכין מלבי וניל קרמי וטעים, שירענן ויצנן אתכם. כל כך פשוט שתרצו להכין כל שבוע!
הקיץ בפתח ואנחנו מזמינים אתכם להכין מלבי וניל קרמי וטעים, שירענן ויצנן אתכם. כל כך פשוט שתרצו להכין כל שבוע!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    156
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 155.5 קק״ל 1244.3 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 146.5 גרם
    שומן 7.7 גרם 61.4 גרם
    נתרן 33.3 מ״ג 266.3 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 30.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 38.6 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 43.2 מ״ג
    סידן 64.6 מ״ג 517.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 125.3 מ״ג 1002.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    156
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 155.5 קק״ל 1244.3 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 146.5 גרם
    שומן 7.7 גרם 61.4 גרם
    נתרן 33.3 מ״ג 266.3 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 30.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 38.6 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 43.2 מ״ג
    סידן 64.6 מ״ג 517.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 125.3 מ״ג 1002.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור

מלבי הוא פודינג שמגיע מן המטבח הערבי ומוכר כקינוח בכל רחבי הארץ. את המלבי מסמיכים עם שמנת וקורנפלור, ומתבלים בתמצית מי ורדים או מי זהר. לאחר הקירור, ניתן להגיש אותו בכוס, או הפוך על צלוחית יפה ונהוג לעטר אותו בשבבי קוקוס, פיסטוקים וסירופ אדום. מספיק מגרה בעיניכם? כי אנחנו רצים להכין ולהתרענן.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלבי וניל

הגשה


אופן הכנה

  1. ראשית, יוצקים לתוך סיר 3/4 מכמות החלב ואת שמנת הווניל והסוכר ומחממים.
  2. בקערה קטנה מערבבים את שארית החלב עם הקורנפלור.
  3. כשהחלב בסיר חם אך אינו רותח, מוסיפים את תערובת הקורנפלור תוך כדי בחישה מתמדת עד שהתערובת רותחת וניתן להבחין בבועות.
  4. כשהמלבי מסמיך, מסירים מהאש, יוצקים מיד לתבניות אישיות ומקררים מספר שעות במקרר.
  5. יוצקים מעט סירופ אדום, כפית אגוזים וכפית קוקוס ומגישים.
מלבי קריר ליום חם. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מלבי קריר ליום חם. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלבי וניל קרמי ומושלם  – תענוג קריר לימים החמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות