מלי תעשי לי לביבה! לביבות מצות עם תרד וגבינות

לביבות תרד וגבינות כשרות לפסח שלא תפסיקו לנשנש! לביבות עסיסיות וקלות להכנה שאפשר לאכול לארוחת בוקר, לקחת לפיקניק ולפנק משפחה או חברים שבאים להתארח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפוררים בקערה עם מים את המצות ומשרים כמה דקות. לאחר מכן, סוחטים היטב את המצות ומעבירים לקערה נקייה.
  2. משרים את התרד במים רותחים לרבע שעה, סוחטים היטב, קוצצים את התרד ומוסיפים לקערת המצות.
  3. מוסיפים את הביצים, את הגבינה, את הגבינה הצהובה ואת המלח והפלפל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מחממים מחבת עם שמן כך שיכסה את תחתית המחבת ובעזרת כף לוקחים מהתערובת, יוצרים לביבות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים.

    יוצרים לביבות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים. צילום: מלי מאירוב.
    יוצרים לביבות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים. צילום: מלי מאירוב.

הערות

  • ניתן להחליף את התרד בפטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק / עלי מנגולד או בלי ירק בכלל רק נשים יותר גבינה.
  • מטגנים קודם לביבה אחת, טועמים ומתקנים תיבול בעת הצורך.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 84.1 קק״ל 1009.8 קק״ל
פחמימות 47.3 גרם 567.4 גרם
שומן 48.1 גרם 577.8 גרם
נתרן 554.9 מ״ג 6658.4 מ״ג
חלבון 50.3 גרם 603.3 גרם
סיבים תזונתיים 46.4 גרם 556.3 גרם
שומן רווי 47.1 גרם 564.6 גרם
כולסטרול 90.9 מ״ג 1090.8 מ״ג
סידן 57.5 מ״ג 689.4 מ״ג
ברזל 46.5 מ״ג 557.7 מ״ג
אשלגן 92.6 מ״ג 1111.3 מ״ג
אבץ 46.4 מ״ג 556.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (125)

    Avatar
    אתי אלופר

    כל טיפ לעבודה במטבח, וכל מתכון שלך, הם 100 אחוז הצלחה🤗🤗תודה לך

    Avatar
    Limor Rosen

    איזה תענוג!! המאכלים שלך תמיד מצליחים וטעימים!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody