מלי תעשי לי לביבה! לביבות מצות עם תרד וגבינות

לביבות תרד וגבינות כשרות לפסח שלא תפסיקו לנשנש! לביבות עסיסיות וקלות להכנה שאפשר לאכול לארוחת בוקר, לקחת לפיקניק ולפנק משפחה או חברים שבאים להתארח
לביבות תרד וגבינות כשרות לפסח שלא תפסיקו לנשנש! לביבות עסיסיות וקלות להכנה שאפשר לאכול לארוחת בוקר, לקחת לפיקניק ולפנק משפחה או חברים שבאים להתארח
  • מלי מאירוב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.7 קק״ל 1040.6 קק״ל
    פחמימות 47.3 גרם 567.6 גרם
    שומן 48.3 גרם 580.0 גרם
    נתרן 559.5 מ״ג 6714.0 מ״ג
    חלבון 50.5 גרם 605.9 גרם
    סיבים תזונתיים 46.4 גרם 556.3 גרם
    שומן רווי 47.1 גרם 565.2 גרם
    כולסטרול 97.9 מ״ג 1175.2 מ״ג
    סידן 58.3 מ״ג 699.4 מ״ג
    ברזל 46.5 מ״ג 557.9 מ״ג
    אשלגן 94.7 מ״ג 1136.5 מ״ג
    אבץ 46.4 מ״ג 557.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.7 קק״ל 1040.6 קק״ל
    פחמימות 47.3 גרם 567.6 גרם
    שומן 48.3 גרם 580.0 גרם
    נתרן 559.5 מ״ג 6714.0 מ״ג
    חלבון 50.5 גרם 605.9 גרם
    סיבים תזונתיים 46.4 גרם 556.3 גרם
    שומן רווי 47.1 גרם 565.2 גרם
    כולסטרול 97.9 מ״ג 1175.2 מ״ג
    סידן 58.3 מ״ג 699.4 מ״ג
    ברזל 46.5 מ״ג 557.9 מ״ג
    אשלגן 94.7 מ״ג 1136.5 מ״ג
    אבץ 46.4 מ״ג 557.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפוררים בקערה עם מים את המצות ומשרים כמה דקות. לאחר מכן, סוחטים היטב את המצות ומעבירים לקערה נקייה.
  2. משרים את התרד במים רותחים לרבע שעה, סוחטים היטב, קוצצים את התרד ומוסיפים לקערת המצות.
  3. מוסיפים את הביצים, את הגבינה, את הגבינה הצהובה ואת המלח והפלפל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מחממים מחבת עם שמן כך שיכסה את תחתית המחבת ובעזרת כף לוקחים מהתערובת, יוצרים לביבות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים.

    יוצרים לביבות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים. צילום: מלי מאירוב.
    יוצרים לביבות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים. צילום: מלי מאירוב.

הערות

  • ניתן להחליף את התרד בפטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק / עלי מנגולד או בלי ירק בכלל רק נשים יותר גבינה.
  • מטגנים קודם לביבה אחת, טועמים ומתקנים תיבול בעת הצורך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלי תעשי לי לביבה! לביבות מצות עם תרד וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (125)

Avatar

    Avatar
    אתי אלופר

    כל טיפ לעבודה במטבח, וכל מתכון שלך, הם 100 אחוז הצלחה🤗🤗תודה לך

    Avatar
    Limor Rosen

    איזה תענוג!! המאכלים שלך תמיד מצליחים וטעימים!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות