ממולא ומעולה: בצל במילוי בשר

רון יוחננוב מכין מנה עשירה בטעמים של בצל ממולא בבשר ברוטב רימונים וסילאן ועוד הרבה דברים טובים, מנה כשרה לפסח שמתאימה למנה ראשונה או עיקרית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. הכנת הבצל: מקלפים את הבצלים, יוצרים עם סכין חריץ עמוק עד מרכז הבצל. מניחים בסיר מים ומבשלים עד להתרככות כ-40 דקות. לאחר מכן, לשטוף את הבצלים במים קרים, לפרק כל בצל להדרות.
  2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה.
  3. מרפדים סיר בפרוסות תפוחי אדמה, ממלאים את הבצלים ומניחים מעל בשכבות.
  4. בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב ושופכים מעל הבצלים, עד 3/4 גובה.
  5. מעבירים לבישול על הכיריים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מחלישים את הלהבה למינימום ומבשלים כשעה וחצי.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 536.8 קק״ל 3220.7 קק״ל
פחמימות 52.1 גרם 312.5 גרם
שומן 21.7 גרם 130.1 גרם
נתרן 640.9 מ״ג 3845.3 מ״ג
חלבון 32.1 גרם 192.7 גרם
סיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.6 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 36.8 גרם
כולסטרול 133.2 מ״ג 799.2 מ״ג
סידן 112.7 מ״ג 676.3 מ״ג
ברזל 5.6 מ״ג 33.6 מ״ג
אשלגן 1384.4 מ״ג 8306.3 מ״ג
אבץ 7.6 מ״ג 45.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    חוה טופר

    לרון יוחננוב מתכון נוסף דומה ,בשינוי דרך פירוק הבצל. האם זה משנה לגבי בישול או אפייה

      Avatar
      Foody Foody

      לא, זה לא משנה. איך שאתם מעדיפים. בהצלחה!

    Avatar
    חוה טופר

    האם ניתן להכין מראש ולהקפיא את בבצלים הממולאים

      Avatar
      Foody Foody

      כן. אפשר להכין ולהקפיא. בהצלחה.

    Avatar
    Maayan Hadasi

    לא שכחתם לכתוב אורז במצרכים של המילוי?

      Avatar
      Foody Foody

      תודה. יש להוסיף כוס אורז עגול. שבת שלום (: