איך מפנקים את הסנדוויץ’? עם ממרח ארטישוק ואגוזים

מחפשים כיצד לגוון את הכריכים שלכם? ממרח ארטישוק ואגוזים פיקנטי זה בדיוק מה שאתם צריכים. מכינים במינימום מאמץ ומוציאים מהמקרר בכל פעם שרוצים כריך משודרג
מחפשים כיצד לגוון את הכריכים שלכם? ממרח ארטישוק ואגוזים פיקנטי זה בדיוק מה שאתם צריכים. מכינים במינימום מאמץ ומוציאים מהמקרר בכל פעם שרוצים כריך משודרג
  • מורן שטרום
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    370
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 370.3 קק״ל 1481.3 קק״ל
    פחמימות 2.2 גרם 8.8 גרם
    שומן 40.9 גרם 163.5 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 13.5 מ״ג 54.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    370
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 370.3 קק״ל 1481.3 קק״ל
    פחמימות 2.2 גרם 8.8 גרם
    שומן 40.9 גרם 163.5 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 13.5 מ״ג 54.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. טוחנים את כל המרכיבים מלבד השמן בבלנדר או מעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מוסיפים שמן זית לאט ובהדרגה תוך כדי טחינה.
  3. שומרים בצנצנת סגורה למשך שבוע. (ניתן לזלף מעט שמן זית לפני סגירת הצנצנת על מנת לסייע להליך השימור).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מפנקים את הסנדוויץ’? עם ממרח ארטישוק ואגוזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים