ממרח ארטישוק ואגוזים

מחפשים כיצד לגוון את הכריכים שלכם? ממרח ארטישוק ואגוזים פיקנטי זה בדיוק מה שאתם צריכים. מכינים במינימום מאמץ ומוציאים מהמקרר בכל פעם שרוצים כריך משודרג
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. טוחנים את כל המרכיבים מלבד השמן בבלנדר או מעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מוסיפים שמן זית לאט ובהדרגה תוך כדי טחינה.
  3. שומרים בצנצנת סגורה למשך שבוע. (ניתן לזלף מעט שמן זית לפני סגירת הצנצנת על מנת לסייע להליך השימור).

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 10.2 קק״ל 40.8 קק״ל
פחמימות 2.4 גרם 9.7 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
חלבון 0.1 גרם 0.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.0 מ״ג 12.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 15.1 מ״ג 60.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody