ממרח חומוס ביתי ב-5 דקות

תמיד רציתם להכין חומוס ביתי ולא ידעתם איך? בלנדר מוט וחומוס בקופסת שימורים, זה כל מה שצריך כדי להכין את הממרח האהוב בבית ב-5 דקות עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. בכלי הקטן של הבלנדר מוט קוצצים את שן השום.
  2. בכלי הגדול של הבלנדר מוט שמים את כל המצרכים של החומוס עם שן השום הקצוצה וטוחנים למשחה חלקה.
  3. טועמים ומתקנים תיבול - אפשר להוסיף עוד לימון, עוד כמון או עוד מים להגעה לטעם ולמרקם הרצויים.
  4. בינתיים, פורסים את הפיתות במרכז ליצירת שתי פרוסות פיתה שטוחות. קולים את פרוסות הפיתה בטוסטר לחיץ עד להזהבה.
  5. מגישים את החומוס עם הפיתות הקלויות.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 421.4 קק״ל 1685.8 קק״ל
פחמימות 58.2 גרם 232.7 גרם
שומן 15.2 גרם 61.0 גרם
נתרן 734.5 מ״ג 2937.8 מ״ג
חלבון 13.5 גרם 54.1 גרם
סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.3 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 162.1 מ״ג 648.4 מ״ג
ברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״ג
אשלגן 526.3 מ״ג 2105.2 מ״ג
אבץ 2.9 מ״ג 11.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody