ממתק פצפוצים

ממתק פצפוצים זה חטיף טעים וכשר לפסח, זריר ופשוט להכנה, שמכינים בצ'יק ובלי להסתבך על בסיס פצפוצי אורז, שוקולד לבן, טחינה גולמית וחלבה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

ממתק

ציפוי

אופן הכנה

  1. קולים את השומשום במחבת יבשה תוך כדי ערבוב, עד להזהבה. מוציאים לקערה ומניחים בצד. מפוררים חלבה.
  2. בסיר גדול מביאים לרתיחה חמאה, דבש, סוכר, קפה וטחינה. מסירים מהאש, מוסיפים פצפוצי אורז, חלבה ואת השומשום הקלוי ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן, דוחסים בעזרת כף או בעזרת תחתית של כוס (הדחיסה חשובה כדי שהעוגיות לא יתפוררו במהלך החיתוך).
  4. מצפים ומגישים: ממיסים את החמאה עם השוקולד הלבן ויוצקים מעל התערובת שבתבנית.
  5. מצננים לטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית וחותכים לעוגיות. שומרים בכלי אטום במקרר, ומגישים קר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6176.1 קק״ל 6176.1 קק״ל
פחמימות 643.3 גרם 643.3 גרם
שומן 370.0 גרם 370.0 גרם
נתרן 296.5 מ״ג 296.5 מ״ג
חלבון 91.5 גרם 91.5 גרם
סיבים תזונתיים 51.4 גרם 51.4 גרם
שומן רווי 131.5 גרם 131.5 גרם
כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
סידן 2980.8 מ״ג 2980.8 מ״ג
ברזל 46.0 מ״ג 46.0 מ״ג
אשלגן 2503.1 מ״ג 2503.1 מ״ג
אבץ 33.7 מ״ג 33.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody