מנגל אמריקאי מקסיקני- שיפודי פרגיות ברוטב ברביקיו ותפוחי אדמה ברוטב בסגנון מקסיקני

נגיעה של מקסיקו על המנגל שלכם. שיפודי פרגיות ברוטב ברביקיו, ותפוחי אדמה ברוטב מקסיקני. מינימום מאמץ, מקסימום טעם
נגיעה של מקסיקו על המנגל שלכם. שיפודי פרגיות ברוטב ברביקיו, ותפוחי אדמה ברוטב מקסיקני. מינימום מאמץ, מקסימום טעם
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    368
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 367.7 קק״ל 2941.4 קק״ל
    פחמימות 57.1 גרם 456.8 גרם
    סוכר 18.7 גרם 149.4 גרם
    שומן 11.3 גרם 90.1 גרם
    נתרן 100.1 מ״ג 800.7 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 43.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 85.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 132.9 מ״ג 1063.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    368
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 367.7 קק״ל 2941.4 קק״ל
    פחמימות 57.1 גרם 456.8 גרם
    סוכר 18.7 גרם 149.4 גרם
    שומן 11.3 גרם 90.1 גרם
    נתרן 100.1 מ״ג 800.7 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 43.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 85.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 132.9 מ״ג 1063.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שיפודים

תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מכינים את השיפודים: מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
  2. מכניסים למקרר לשעה.
  3. משפדים את הירקות והפרגיות בשיפודי עץ.
  4. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית.
  5. צורבים את השיפודים מכל הצדדים.
  6. מכינים את תפוחי האדמה: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות חום עליון תחתון.
  7. חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עבים ומניחים בתבנית.
  8. מוסיפים את בקבוק הרוטב ואת שמן הזית. מערבבים היטב ומכניסים לתנור ללא כיסוי.
  9. לאחר כ 45 דקות, מוציאים מהתנור ומפזרים את הכוסברה הקצוצה.
  10. מחזירים לתנור לעוד 15 דקות.
  11. מגישים לצד השיפודים.

    מנגל מקסיקני - שיפודי פרגיות ברוטב ברביקיו ותפוחי אדמה בסדנון מקסיקני
    מנגל מקסיקני - שיפודי פרגיות ברוטב ברביקיו ותפוחי אדמה בסגנון מקסיקני. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות